ponedjeljak, 23. ožujka 2015.

Empties


Gud ivning,

evo mene s novim postom, let's talk dirty :D jel kog zanima kaj je u mom smeću, da, ne, da? Ako vas zanima, a znam da da ;) skrolajte dole, nabacit ću pokoju o svim ovim potrošenim proizvodima. :)

Prva na redu potrošena stvarčica je Vichy Normaderm dnevna krema, inače ova linija je za kožu sklonu nepravilnostima, kakva je moja (jeej, not). Voljela sam ovu kremicu i potrošila ju do zadnje kapljice, ali ju ne ću ponovno kupiti, da budem iskrena nije mi baš pogodna za nošenje ispod podloge. Čitala sam i na drugim blogovima da im se podloga nakon ove kreme runila s lica, to je bio slučaj i kod mene. Miris ove kreme je osvježavajući, svojevrstan Normaderm liniji. Ne mogu sa sto postotonom sigurnošću tvrditi, ali čini mi se da se crvenilo od akni brže povlačilo dok sam koristila kremu i nisu mi ostale jako izražene mrlje koje inače ostaju kao posljedica upalnih akni. Sve u svemu dobra krema, ali eto, nije najsretnije rješenje nositi ju ispod podloge jer će vam se ona izruniti (il kak se već kaže) :D




Sljedeće su stvarčice za skidanje šminke, ove Lidlove maramice su sasvim solidne i lijepo su skidale šminku s lica, bez da su mi isušile kožu, nisu mi ni stvorile nikakav nered na licu, za njima sam posezala dok sam bila jako umorna i nije mi se dalo boriti s micelarnom. Avonov čistač koristim stalno, više ni ne znam koja mi je ovo bočica po redu, čim ju potrošim, odmah naručujem drugu. Ovaj čistač mi služi samo za skidanje šminke s očiju, nikad ga nisam koristila na ostatku lica. Lijepo skida šminku bez da iritira okoloočno područje, ali ako vam ode u oko, iziritirati će ga, desilo mi se nebrojeno puta, istisnem previše van, pa prikeljim na oko pa višak ode u oko, pa ja pi****...ali da, nije opasno, ako ode u oko, odmah se umijem i problem solved. :) Još da napomenem, ako koristite vodootpornu maskaru, ovaj čistač nije za vas.




H&S šampon - nema tu puno filozofije, svi znamo za ove šampone, svi smo ih barem jednom probali, nekima su ovi šamponi preagresivni, ponekad su i meni, oviso o trenutnom stanju vlasišta, stoga ne perem svaki put kosu s njim već dok osjetim potrebu. Ovaj citrusni mi uvijek divno osvježi kosu.
Batiste blush šampon za suho pranje - God bless onoga koji je ovo izmislio. Moja kosa je koma, tj vlasište mi se jako masti i moram kosu prati svaki drugi dan, iskreno, nije mi problem prati kosu, tlaka mi je sušiti ju, mrzim feniranje, a ako ne posušim fenom, kosa mi je "ludilo", svaka vlas vodi svoju politiku, tu više ne znaš ko koga... Stoga drugi dan od pranja, uzmem Batiste i produljim si "svježinu" kose za jedan dan. Vjerujte da mi puno znači taj jedan dan, tko još nije isprobao, tople prepourke. :)
Nivea šampon - ispočetka sam bila oduševljena njime, sad mi je ko i svaki drugi. Ne treba ga puno jer se jako pjeni, ima divan miris i kosa je sjajna nakon korištenja. Potrebno ga je dobro isprati jer će se kosa u protivnom  brzo zamastiti.




Svjetla točka ovog posta je tadadadaaam ---> Look expert regenerator za kosu. Obožavam ovaj regenerator, OBOŽAVAM. Kupujem ga u KTC-u za cca 14 kuna. Inače nisam zahtjevna po pitanju njege kose, kod regeneratora i maski mi je bitno da mi zaglade kosu i olakšaju raščešljavanje jer budimo realni, niti jedna maska/regenerator ne će obnoviti ispucale vrhove i oštećene vlasi, kod toga pomažu samo škare. Ovaj regenerator je dosta rijedak pa ga je potrebno malo više, but who cares dok imate 900ml na raspolaganju, za smješnih 14 kuna, dnevno zajedem 14 kuna... :3 Ovo mi je već treća boca koju koristim i koristit ću dokle god bude u prodaji. :D
Schauma regenerator s Q10 - ovaj regenerator mi je ok, ali ga ne volim ko ovog iznad, gušće je teksture i isto lijepo zagladi kosu, ali nekako mi nije toliko drag, iz nekih nepozantih razloga...
Balea maska za kosu s ekstraktom bisera i smokve, ovu masku ću zasigurno ponovno kupiti, ima predivan miris, više se osjeti miris bisera, nego smokve. Sad se vjerojatno pitate kak ona zna kak biser miriši, e pa znam, imala sam dezić s ekstraktom bisera, bez smokve i mirišao je identično ko ova maska, daklem, smokva se ne osjeti. :) Maska je srednje gustoće, kosa mi je poslije nje uvijek bila divno mekana na dodir i mirišljava, sve dok ju ponovno ne bi išla prati. Također mi je olakšala raščešljavanje, preporučam vam ju, ukoliko niste prezahtjevni. :))




Nivea gelovi za tuširanje - Nivea je moja velika ljubav, ne tuširam se ničim drugim, osim Nivea gelovima, povremeno zaluta pokoji Dove, ali to su rijetke situacija. Ovaj plavi u sebi ima sitne granulice, ne znam zbog čega točno se nalaze jer ne služe eksofolijaciji, ali je lijep osjećaj prilikom tuširanja, umasiravati ih po koži. Bijeli gel, Diamond touch ima božanstven miris. Svi Niveini gelovi su kremasti i njegujući, obožavam ih na svojoj koži i do sad mi se nikad nije dogodilo da mi je neki Nivein gel isušio kožu, a to mi je najbitnije kod gelova za tuširanje.




Kaj bi rekli dok vidite ovolke deziće, kaj se ova znoji like a pig?! :D Ne, ne znojim se, osim dok sam fizički aktivnija, stvar je u tome kaj ja uvijek imam nekolko dezića otvorenih i onda mi se desi da ih uspijem u dva tjedna potrošit sve i dok se prije posla idem špricnuti, nemam s čim, jep, desilo mi se to par puta, sva sreća pa u torbi uvijek imam rezervu. :D Uglavom, Nivea dezići - su mi zadovoljavajući, odlično su me štitili od neugodnih mirisa, jedino kaj ovaj Pure sensitive ima neodređeni miris i nisam mogla dočekati da ga zbog toga potrošim. Stress protect ima ugodan, ne prenapadan miris, dok ovaj Dove predivno miriši, ali ostavlja bijele tragove.




Parodontax zubna pasta je ovdje iz razloga da vam kažem kako mi je pomogla oko krvarećih desni. Borila sam se s tim duže vrijeme i onda sam dobila preporuku za ovu pastu, sanirala mi je problem i desni mi više ne krvare prilikom pranja zubi. Ako imate isti problem, prvo se posavjetujte sa zubarom, ali moje preporuke imate, ekonomist sam, ne zubar, ali vam govorim iz iskustva. :)




Za kraj sam vam ostavila najmanje interesantne proizvode i čestitam vam ako ste došli do ovdje, a da ste sve ono iznad pročitali, ja dok se zalaufam s pisanjem ne znam stati, a baš sam mislila kak ovo bude kratki post, yeah right :3 Uglavnom da, ovdje vidite Solvente aceton, koji je sasvim pristojan za novčeke koje budete izdvojili za njega. Dobro skida lak, bez da mi isuši kožicu oko noktiju, evo to je sve kaj imam za kazati. :D Ebelin blazinice su prezakon, stalno ih koristim i ne priznajem niti jedne druge. Vjerojatno si mislite koga briga za blazinice, ali eto, meni je bitno da prilikom skidanja šminke se ne rastrgaju u milijun komadića ili da mi vatica ostane na licu ili da su pretanke ili predebele pa upiju previše proizvoda, itd, etc...uglavnom, ove blazinice su mi najtaman, probajte ih. :D




Stigli smo do kraja posta, koga nisam ubila dosadom, nek mi u komentarima kaže svoju potrošnju. Da čujem kaj ste u posljednje vrijeme potrošili i koje proizvode uvijek iznova kupujete? :)

Pusee od Green :**

Broj komentara: 28:

  1. Zadnje sam potrošila, i ponovno kupila Alverde ulje od divlje ruže!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si našla proizvod koji ti tolko odgovara koži. :))

      Izbriši
  2. I meni su ebelin blazinice naj, naj! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Bila si vrijedna :D Batiste također obožavam i to mi je must have proizvod, Balea masku za kosu sam također imala i bila sam jako zadovoljna s njom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh kad bi još tak i dekorativu trošila, a ne gomilala... :3 Ne znam kak sam prije živjela bez Batista :D Masku, budem vjerojatno opet kupila, baš je fina. :)

      Izbriši
  4. Koristila sam oba Niveina dezića koja si potrošila. Radije posežem za dezićima u spreju s puderom ljeti jer su sušlji i duže mi drže. Htjedoh reći, Anti stress mi je bio super (imala sam ga i u sticku), sensitive mi se nije pokazao previše pouzdan za ljetne aktivnosti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su bili zadovoljavajući, jedino eto miris mi nije bog zna kaj, više volim intenzivnije. :)) Valjda zato kad je osjetljiv, nije bio tolko učinkovit. ;) :D

      Izbriši
  5. ponekad volim ubaciti u rutinu pranja kose HS šampon, jer dobijem dojam da ju on temeljito opere :D :D ali samo ponekad
    imala sam masku od balee -smokva,, bila mi je solidna :D i interesantan miris ima baš :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome, opere ju super, al opet, malkice da nije toliko agresivan, bilo bi super. :) Da, baš divno miriši maskica. :))

      Izbriši
  6. Moji su koristili H&S šampone stalno i voljela sam se ljeti tuširati njime jer super miriše i hladi, sad kad ne živim više kod kuće nisu mi pri ruci, baš bih mogla uzeti jedan primjerak na ljeto da mi bude osvježavajući gel za tuširanje! :D Meni je isto bitno da se blazinice ne raspadaju a omiljene su mi Duchesse iz Mullera. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. H&S za tuširanje? :D To još nisam čula pa jel ti nije iziritiral kožu i isušil ju? Kužimo se za blazinice :D eto, ako mi kad Ebelin podbace, znam koje moram probati. :))

      Izbriši
    2. Ma ne, to je za one ljetne varijante kad se tuširaš pet puta zbog osvježenja pa čisto malo H&S-a ubaciš da te rashladi. :)

      Izbriši
    3. Ahaa, a jesam seljo :DD tak već da, reko kakav je to novi trend... :DD hehe

      Izbriši
  7. Oho, nisam jedina koja koristi H&S šampon, i to već valjda 10 let :D I ja velim da je Batiste odličan izum, baš sam si nedavno kupila novi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheh, H&S rulzzz :DD ja si moram kupiti novi Batiste, samo još ne znam koju bi sad varijantu kupila, onaj zeleni s keratinom zvuči kul... :))

      Izbriši
  8. schaumu volim, pogotovo q10 regenerator, za krvarenje desni sve znam ali tu pastu ponekad kupim. deziće izbjegavam jer me guše pa kašljem a otkako imaju aluminija u sebi, tad pogotovo. avononov odstranjivač mi je super, kao i nivein sampon koji mi je ok

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene zabrinjavaju ti dezići, al kad im nema bolje alternative, potisnem osjećaj krivnje.... Za sve ostalo se slažemo :))

      Izbriši
  9. Poznate su mi muke po masnoj kosi, nema šanse da mogu da izdržim duže od tri dana bez pranja :/ nažalost, Batiste mi nije dostupan, ali koristim Girlz Only šampone za suho pranje koji su efektom jako slični Batisteu :) Paradontax pasta za zube je i meni pomogla oko krvarenja desni, ali ukus je užasan :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam da su Girlz Only isto super, bitno da osvježe kosu, a koja je marka, nevažno. :)) Je, okus je koma, al sam se navikla na njega jer mi pomaže, svašta se mora istrpiti za zdravlje. :)

      Izbriši
  10. Nisam probala ništa s tvoje liste potrošenih proizvoda, izuzev Paradotnax paste za zube, no Himalaya i Elmex su mi ipak bolje ;). Zadnje što sam potrošila je Lush woosh gel za tuširanje i Afrodita aceton.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram isprobati te paste za zube, kad kažeš da su bolje... :) Uh, želja mi je jednom kupiti nešto od Lusha. :))

      Izbriši
  11. od ovih tvojih stvarčica probala sam tek niveine tuširalice, a nedavno sam uzela i ovaj avonov odstranjivač šminke, no još nije došao na red ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nikud bez Nivee :DD ako ne koristiš vodootpornu šminku, čistač bi ti trebao biti ok :))

      Izbriši
  12. Batiste sam prestala koristiti otkada sam pročitala post na Beauty&Mess kako samo pogoršava stanje. Primjetila sam kako mi se kosa brže masti i općenito je u još gorem stanju ako ga koristim često. Pokušavam to svesti na minimum, eventualno jednom-dva put mjesečno, ako i toliko. Nisam uopće bila svjesna da je to od Batista dok nisam naišla na taj post. Od onda širim to saznanje svuda uokolo :D
    Što se tiče vatica, probaj iz Mullera one najjeftinije, omjer cijene, kvalitete i kvantitete je za mene taman :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam to primjetila, jedno vrijeme sam često prakticirala odgađanje pranja kose i stvarno ko da mi je zasitio vlasište i kosa se brže mastila, tak da sad korištenje svodim na minimum. Ali hvala ti na savjetu. :)) Čula sam, već mi ih je netko predložio, baš budem jednom uzela. :)

      Izbriši
  13. Baš me zainteresirao ovaj regenerator,moram ga nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj, ja sam sad već nekoliko mjeseci na drugima samo zato jer mi je ovaj dosadio, tko bi reko. :D

      Izbriši