nedjelja, 19. travnja 2015.

Proljetni lakovi za nokte - moj top 5


Hello lijepi moji,

stiglo nam proljeće i sunce i toplo vrijeme, mene hvata inspiracija, pomiješana s proljetnim umorom (čitaj lijenošću), toliko ideja mi se vrti u glavi, ali ništa ne odradim do kraja, tak da sve ostaje na idejama. Ali eto, uspjela sam pofotkati lakiće koji su recimo to tako proljetni. Nisam osoba koja svrstava nijanse po sezonama, godišnjim dobima, kak god hoćete, nekad me lupi pa usred ljeta nosim smeđi lak ili tamno plavi, koji bi bili recimo za jesen, odnosno zimu. Pošto u posljednje vrijeme kupujem neke svijetlije/pastelne nijanse, odlučila sam napraviti svoj izbor boja za proljeće pa eto, ako netko nema ideju kakve bi noktiće mogao furati, proskrolajte po fotkama. Također bih napomenula kako svaki od ovih lakića će dobiti priliku za zasjati u zasebnim postovima. :)

Prvi na redu je Mr. Wet'n'Wild lakić koji je posljednji koji sam kupila. Nijansa je E437F Blazed, predivna koraljno roza nijansa, mogu vam reći da mi je danima bio na noktima, predivna nijansa. :)) Pokazala sam vam ga nedavno u New in-u pa ako ste propustili moje novitete kliknite na link. :)


Sljedeći ljepotan je nudać, radi se o Avon Perfectly Flesh nijansi. Moja mama je opsjednuta s ovom nijansom laka i skoro njega samo i nosi, ovo nam je čini mi se već treća bočica. :D Jednom prilikom dragi i ja smo bili na jednom druženju s društvom i u toku večeri mi je prišao i veli on meni: "Znaš kaj gledam na tebi celu večer?" Sad si ja mislim kak mi bude rekel kak sam mu lijepa ili nešto tipa toga, a on meni veli: "S kakvim si to lakom nalakirala nokte, iz daljine izgledaš ko da nemaš nokte." :DD Ekskjuz mii, nisam mogla vjerovat, zbog toga neko vrijeme ga uopće nisam nosila, ali eto, sad budem koji put. :)


Sljedeća ljepota je Barry M Atlantic Road 305, radi se o teksturcu, malo je reći da obožavam ovog ljepotana, da moram iz cijele kolekcije spasiti samo jedan lak, trenutno bi to bio ovaj mališan. *__* Još uvijek me drži opsejdnutost s teksturcima. Ovo je moj prvi žućo. <3 Predivan je na noktima, a o trajnosti bolje da ne govorim, odlična je, sve ću vam reći u zasebnom postu...


Još jedan Avonov ljepotan, zove se Sea breez, baš da je breez, predivna pastelno-mintasto-plava nijansa (opis-odličan :D). Njega sam dobila na Avon Beauty blog day-u. Drago mi je da jesam jer mislim da si sama nikad ne bi odabrala takvu nijansu, uvijek me vuku one ˝"standardne" nijanse roze, crvene, ljubičaste...


Posljednji na listi je Golden Rose u nijansi 42. Predivna lavandasta nijansa, na fotkama ne ispada tako jer je moj fotić tvrdoglav i sve ljubičaste nijanse pretvori u plave. :3 Čini mi se da je ovo neka vrsta holo laka, molim da mi kolegice lakoholičarke kažu jel je ili nije, za holo lakove nisam nikad sigurna. :D Eto kretino sam za holo lakove ko moj fotić za ljubičastu boju, lijepo se nadopunjujemo. U svakom slučaju ovo je jedna divna nijansa i meni baš vrišti proljećeee. :))


Kako vam se sviđa moj odabir nijansi, jesam li u trendu? :D
I recite mi kojeg bi prvo voljele vidjeti na blogu? Čim mi malo nokti prirastu, bacam se na lakiranje i fotkanje. Prekratki su mi noktići da bi bili za pokazivanje i sad si psujem glavu kaj sam ih odrezala, savjet svima, prespavajte sve odluke, makar i one bile ovak banalne. :DD

Tipkamo se, Green :**

Broj komentara: 30:

  1. Ahahhaha baš zato ni ja ne volim te nude lakove jer izgleda ko da nemam nokte xD Ajd, drago mi je da nisam jedina koja tak misli :D Sea Breeze imam i ja, viš nisam ga dugo nosila, moram to ispraviti :D Barry M mi je definitivno najzanimljiviji <3 Je to onaj kojeg si imala na BBDayu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvi komentar, naravno od tete lakoholičarke :DD ehehehe, a kaj da ti velim :D Aha, njega sam nosila i još tjedan dana posle, samo sam s rašpicom skratila vrhove, na njima se lak malo ofucal, a ostalo je trajalo i trajalo, predobar lak. <3 :))

      Izbriši
  2. Wet n wild i avon sea breez su mi predivni :) A ovaj GR čak mislim da imam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgledaš kao da nemaš nokte hahah dobar je :D A baš je divan! Ustvari, svi mi se sviđaju i jedva ih čekam vidjeti na djelu, posebno me sad zanima ovaj GR :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah ti muškarci, kaj ćeš... :DD Uh, čini mi se da se budem namučila s tim GR, ne vjerujem da ga budem svojim fotićem uspjela realno uloviti...ali potrudit ću se :))

      Izbriši
  4. Avon Perfectly Breeze mi je najnaj ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Divne nijanse lakova, no meni su fotografije s ovim cvijećem predivne :D Svaka čast na trudu :* Lakići su mi svi lijepi, no GR mi je favorit i veselim se što ću ga vidjeti u posebnom postu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala <3 ovakvu pozadinu je najlakše postaviti. :)) Jooj, nemoj se njemu veselit, moj fotić ga sigurno ne bude ulovil kak se spada, budem makar probala fotkati s mobitelom... :)

      Izbriši
    2. Nemoj se brinuti zbog toga, znam da su takve boje jako nezahvalne za slikanje :)

      Izbriši
    3. Hvala na razumijevanju, odmah mi je lakše. :) <3

      Izbriši
  6. AW HELL GURL, kako volin kod tebe vidit lakove, odman mi je cili dan lipši :D <3 Neman niti jedan ovaj, al od svih, ono umrla san za Barry M lakom, umiren još od new in-a <3 Također me i GR zanima, ako prelazi iz plave u neku drugu boju onda je duochrome. :D, moran ga nać negdi, super izgleda i podsjetio me odman na tu prvu komentatoricu (Sanela ubi me sa plavin GR- poslje matira isti plavi lak i uskrsne me). :D "Ekskjuz mi lak" od Avona također zanimljivo izgleda i dobro bi mi doša, već par godina tražin takav neki nude lak. I napišen ti post u komentaru, al ovo je post o lakovima i sad mogu pričat jer neman s kim kući o lakovima pričat wooooo win win sićuejšn <3 UGLAVNON, jedva čekam sve lakove u akciji vidit <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ehehehe, ma nemre biti :DD Joooj, Barry M je čisti nail porn :DD ahahaha, obožavam ga <3 Evo nje meni s duochrome, aj dont spik dat lengviđđđđ :DD Sanela i njeni nokti, nemam dost komplimenata za tu ženu, ko i u ostalom za tebe. <3 Ma volim ja dok mi se tak raspišeš, kontam sve, nemam ni ja s kim doma, svi me već ispod oka gledaju čim samo spomenem kozmetiku. :D

      Izbriši
  7. Super su mi ovi lakići! :D Barry M mi je moooožda najbolji jer je žućo <3 I skroz znam tvoje muke s fotićem... I moj ljubičaste nijanse pretvori u plave, dammit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom u potpunosti, mališan mi je zarobil srce. :DD Fotići se urotili protiv nas, mrcine :3 budem probala fotkat mobom pa možda uhvatim koju normalnu i realnu fotku. :)

      Izbriši
  8. U trendu si :D
    Avon Perfectly Flesh mi je prepre <3 Komentar od tvog dragog mi je uljepšao večere aahhahhhahahahahhaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uuu, trendy Green :D Mah, moj dragi je biser, vjeruj da meni nije uljepšao večer dok mi je to izjavil. :D

      Izbriši
  9. lijep odabir :D
    najviše mi se sviđaju obadva avonova - ta bi i sama najčešće nosila da ih imam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)) Ja bih sad najrađe nosila sve na noktima, nemrem se odlučiti kojeg bi sljedećeg :D

      Izbriši
  10. Žuti lak mi se baš dopada, iako ne nosim često žute lakove. Avon moram i sebi da nabavim, predivan je, idealan za ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja nisam do sad, ovo mi je prvi žućo, teško da mi se bude još koji tak svidio. Istina, poslije dok sam gledala fotke sam si mislila kak su ovi lakovi zapravo idealni i za ljeto. :)

      Izbriši
  11. Sviđa mi se izbor boja.Pokrila si sve nijanse a slike su ti fenomenalne :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To mi je i bila namjera, jedva sam se suzdržala da ne stavim 5 nijansi rozo-crvene. :D Hvala ti puno. :))

      Izbriši
  12. Sviđa mi se tvoj izbor lakova i sve bih i osobno nosila osim žutog barry m laka, žuta mi jednostavno ne leži, ali volim vidjeti kad netko može dobro isfurati žute nokte :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nisu svi za žuće, dok sam ga mami pokazala, bila je "what the f.." faca, al onda dok sam ga nalakirala, bio joj je ljepši... Uh, sad me brine tvoj sud, dok ga objavim na blogu, molim te iskreno mi reci ak ga ne isfuram dobro. :D

      Izbriši
  13. Meni se svidjaju ste te nijanse, odlicne su za proljece :) i svidjaju mi se puno fotografije, cvijece je prelijepo :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Avon sea brezz je predivan! Jako lepa boja :) Odlicne nijanse

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši