subota, 24. rujna 2016.

Empties #3


Kako ne bi ispalo da samo kupujem proizvode, a ne trošim ih, donosim vam jedan empties post, ajmo zaviriti kaj sam to sve potrošila. :)

Babylove kremica mi je odlična, koristila sam ju povremeno navečer, ova kremica mi je spas u danima dok mi je koža dehidrirana i dok imam suhe dijelove koji su zaostali od akni.

O Spoil With Oil kremici neću puno, imate recenziju koju možete pogledati OVDJE

Također sam vam pisala i o Vichy kremici OVDJE



U posljednje vrijeme sam isprobavala puno testerčića. Ova Novexpert maska i scrub u jednom mi se mirisom jako svidjela, donekle i učinkom (na prvu, jel), ali zamjerka ide pregrubim i prevelikim zrncima kojima je bogata. Nuxellence detox mi se isto svidjela i to jako, toliko da ju želim u full sizeu, ali ću pričekat neka bolja vremena dok će biti više para u novčaniku. :D Koliko mi se Nuxellence kremica svidjela, toliko mi se Aroma perfection nije, ne sviđa mi se miris, a i runila mi se s lica, tak da ne bi bila dobra ni kao podloga za puder, ajde barem mi je novčanik odahnuo. :D



Slaba sam na umivalice, imam neki fetiš na njih i najrađe bi pokupovala sve, ali se moram kontrolirat jer teško je rotirati pet umivalica odjednom. Iskreno jedva sam dočekala da potrošim ovu bebe, nije mi se svidjela tekstura, a ni miris, začuđujuće brzo sam ju potrošila obzirom da nisam bila nešto oduševljena.



O Byphasse micelarnoj sam vam pisala OVDJE, o Biobazinoj OVDJE
Mixine mislim da više nema u prodaji, a ona mi je služila za uklanjanje noćne kreme ujutro prije umivanja i bila mi je ok za taj posao, jedino mi se miris nije sviđao, ali sam se vremenom navikla na njega.



Bacimo se na tuširalice, Dove mi je bila ok, kremasta, mirišljava, Dove ko Dove. :) Ovaj Afroditin gel je blago rečeno koma, isušuje ko lud, a ni miris nije baš neki posebni, sva sreća da mi je mama pomogla u potrošnji jer mislim da bi mi trebala čitava godina da ga potrošim. Niveini gelovi su moji must have i uvijek mora biti jedan u kupaoni, odlični.



Rexonini dezići su mi bili odlični, odlično su me štitili od znojenja, doduše ja se ni inače ne znojim puno, jedino mi ovaj rozi nije bio nešto mirisom predrag, ali eto, potrošila sam ga. Nivein stick mi je bio ok i on mi je bio putnik u torbici, služio mi je za hitne slučajeve. Dove mi je jedan od dražih i uvijek iznova se vraćam ovom deziću.



O Niveinoj britvici, zapravo o cijeloj Shower&Shave liniji sam vam pisala OVDJE. Alpstories mlijeko za tijelo mi je bilo odlično, hranilo mi je kožu i zaštitni film se zadržavao sve do sljedećeg tuširanja, dok sam ga koristila koža mi nije bila suha, rado bih ovo imala u normalnom pakiranju. Balea štapić za kupku je neloš, a ja čak ni ne volim miris kokosa, a ovo malo čudo mi je bilo fora koristit, s tim da zamjerka ide za premalo pjene.



Eh kremice moje. <3 Baleine su odlične, odlične, morate nabaviti barem jednu, a neće vas ni bacit u preveliki trošak, samo pet kunića. Cienova mi je također odlična, sad za zimu će mi trebati nova. Ova mala zelena je L'Occitaneova i nije mi se svidjela, za moju kožu nije dovoljno hranjiva. Ista stvar i s ovom Holyplant, totalno neupotrebljiva na mojoj koži, ne radi apsolutno ništa, osim kaj stoji na koži neko vrijeme, usto ima i prejaki miris. O HG Biobazinoj kremi sam vam pisala OVDJE



Prije nekog vremena sam prešla ponovno na krute sapune i nisam požalila, ovi Pyrusovi su mi bili odlični, s tim da mi se za zericu više sviđa med i propolis verzija.



Spas za moje nokte, odlična stvar, ako su vam nokti jadni i ako se listaju, isprobajte ovo malo čudo, moje nokte drži pod kontrolom, a i više ga ne moram često koristiti ko u početku jer su mi nokti čvršći.



Svaki put kažem kak mi je ovaj Solvente sranje i onda nenadano ostanem bez acetona pa sam prisiljena ga kupit i onda se mrzim jer nisam na vrijeme kupila zalihe Avea. :D Btw, zelenog Avea više nema u prodaji, smotani švabe ga povukli, dođe mi da ih pitam koji im je?? Mislim, jednu takvu stvar koja ima obožavateljice diljem svijeta, oni maknu. #ljuta Ostavit ću si jednu bočicu za uspomenu. #bolesna :D



Ovaj amika šampon za suho pranje je žešće sranje. Puno para, a malo muzike, preparfumiran je, a na mojoj kosi ne radi apsolutno ništa korisnog, već ju dodatno zamasti. Syossov regenerator mi je bio ok, ali ga više neću kupovati samo zato jer jako teško izlazi iz tube, ne moram vam govorit kolka je tlaka s mokrim rukama istisnut regenerator na kosu. Šampon mi se s druge strane jako sviđa i sigurno ću ga opet kupiti.



Ove maske za kosu su mi bile drage, Garnierova mi se posebno sviđala za ovo ljetno razdoljbe, prvenstveno zbog mirisa. Kosa nakon njih mi je bila meka i glatka i podatna za raščešljavanje, meni dovoljno. :) Pantene ulje sam jedva čekala potrošiti, dosadilo mi odavno, radilo je istu stvar ko i maske, nemojte od njega očekivati čudo jer vam oštećenu kosu neće obnoviti.



Avonova BB krema mi stoji već godinama u ladici, probala sam ju jednom ili dva put i nije mi se svidjela zbog mirisa, a i teksture, usto za moje potrebe nije dovoljno prekrivala, zato i je tak dugo stojala zaboravljena na dnu ladice. Maybellineov korektor također nisam stigla potrošiti, služio mi je za prekrivanje podočnjaka, bio mi je solidan, nije isušivao okoloočno područje, ali se znao uvući u borice. True match mi je bio odličan, matirao me, zadovoljna sam i prekrivanjem, sve u svemu bio mi je super.



O Essenceovoj maskari i top coatu sam vam nedavno pisala OVDJE. Avonova Big&False mi se nije svidjela, bolja mi je Big&Daring, Maybellineova mi je ok, ništa posebno, iako dok sad gledam neke fotke, poprilično dobro su mi trepuške izgledale pomoću ove maskare. Avonov tuš za oči mi je fail, prebrzo se posušio, a nije bio pigmentiran. Ovaj ruž sam jedva par puta koristila, više ni ne znam koji je brand u pitanju, dvoumim se između Avona i Oriflamea. U svakom slučaju, predugo mi stoji u ladici da bi bio dobar za korištenje, stoga ide u smeće.




I to bi bilo sve od mojih potrošenih proizvoda, sretna sam da se čak i nešto malo dekorative našlo na listi, inače najviše trošim preparativu.

Kaj ste vi u posljednje vrijeme potrošili? Imate kaj za preporučiti?

Green

Broj komentara: 10:

  1. Dove mi grozan
    Za ove stapice nisam znala,fan kokosa inace....balea kremicu kupilana moru,preslatko pakovanje me privuklo,kod mene je naravno nema....a preporucujem Ziaju....kozje mlijeko,divan miris me oborio na prvu....i sad moram skupit sve

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Dove među top 3. :D Nisam ni ja znala, kolegica mi kupila, ne znam ima li još u dm-u za kupit, pronjuškaj.
      Uf, ne volim Ziaju, probala sam tu od kozjeg mlijeka, moram ti reći da na mojim rukama ne djeluje, preslaba mi je i prerijetka, mislim da je za normalnu kožu ok, ali moje ruke su jako suhe, tak da...

      Izbriši
  2. Ja bas gledam ovaj Afroditin gel s mangom i mislim si ovo je sigurno preedobro! haha #vraga :D
    Baš se vidi da obožavaš Niveu! :)
    Ma BB kremice su općenito dobre za curke koje nemaju problematično lice, meni je bila super! :)
    Meni je isto taj Aveo odstranjivač sa zelenim čepom bio super! :( nmg vjerovat da su ga povukli!!

    Čak imamo zajedničkog hehe - baleine kremice <3, mny maskara, byphasse micelarna, BB krema i Aveo odstranjivač. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, nemoj kupit, vjeruj mi. :D
      Yup, Nivea u <3
      Naravno, za đevojke koje su ko ti, koje imaju lice ko bebina guza. :P Zato više ni ne kupujem bb kreme, možda jednog dana budu i meni dovoljne.
      Ma ludi su, nije mi uopće jasno zkj su ga povukli, mogli su ga ostaviti uz ove nove...
      Op op, svaki put imamo sve više zajedničkih stvari. <3 :D

      Izbriši
  3. Ja više ne kupujem BB kreme kod na, nego si lijepo naručim s ebaya Holika Holika BB kremu, prekriva kao puder sa srednjim do jakim prekrivanjem. Ako mi je malo presvijetla stavim par kapi tamnijeg pudera i to je to. Ove naše mi ništa živo ne prekriju, a duplo su skuplje od ove Korejske! Imas moju preporuku za to!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se ikad ponovno primim bb krema, sjetit ću se tvoje preporuke. :)

      Izbriši
  4. Ove Rexonine dezice sam probala , kao i ovaj Dove . Iskreno meni se Dove dezici ne svidjaju , nekakav čudan miris mi imaju , mada sam probala skoro sve , da nadjem svoj omiljeni dezic , al nemam ga još uvijek :/ Rexonini mi prejaki , Dove preblagi haha , tko ce meni ugoditi ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma to je sve individualno i ovisi od osobe do osobe, nekome dezić može biti odličan, a drugome neće valjati...sve ovisi o žljezdama, koliko se tko znoji itd... a jesi možda isprobala Niveine? Meni su oni na pola puta između jakih Rexoninih i blažih Doveovih dezića. :D

      Izbriši
  5. uh mene eveline 8u1 uvijek spasi kada dodje kriza sa noktima. dove sprej dezici mi nisu nesto, ne znam zasto ali mi ne sjedaju, dok rollonovi su im odlicni. odavno sam presla sa spreja na rollon jer sam ih prebrzo trosila, spreja bi bilo svakuda i zagusila bi samu sebe u prostoriji :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaa, stvarno si bila vrijedna jer se tu skupila lijepa hrpica :D Aveo zeleni su tako brzo povukli da si nisam stigla napraviti ni zalihe, šmrc :( Cien kremu za ruke obožavam, posebno zimi i to je obilno nanesem prije spavanja i odlična je za jako suhe ruke kao što su moje. Pyrus sapuni su mi odlični i super mi je što ih je veliki izbor,m no nekako ih uvijek napola potrošim i onda mi se povlače po kupaonici :D

    OdgovoriIzbriši