utorak, 28. ožujka 2017.

Maybelline The Falsies Push Up Drama Maskara

Long time no see, evo me nakon kraće pauze, danas tipkam o jednoj maskari s  kojom imam love/hate odnos, iako više love, no hejt jer mi je ipak bila u favoritima mjeseca, koje ste mogli vidjeti OVDJE. Zbog nekih stvari ju obožavam, dok druge ne mogu smislit, ako vas zanima više, nastavite čitati.



Maskara dolazi u količini od 9,7 ml i potrebno ju je potrošiti u roku 6 mjeseci. Nisam sigurna koja joj je cijena jer sam ju dobila na poklon, ali mislim da joj se kreće oko nekih 70-ak kuna.

Ambalaža maskare je malo čudnovata i na prvu sam mislila da se maskara sastoji od dva dijela, sastoji se od jednog, po meni je maskara nekog svemirskog oblika. Nisam pobornik kombiniranja crvene i rozne boje, mene to strašno bode u oko, posebice u ovim metalik nijansama. Ambalaža mi se nikako ne sviđa.




Miris maskare je standardan, kao i u svih i nije napadan. Četkica je gumena, osobno takve obožavam, baš pašu mojim trepavicama i mislim da iz takve četkice mogu puno više izvući, nego iz one standardne. Četkica je ravna, srednje veličine s ravnomjerno raspoređenim čekinjama, baš mi se sviđa takav raspored. Dovoljno je velika da obuhvati sve trepavice, a dovoljno mala da ne umrljate cijeli kapak, iako dok sam brzopleta i neoprezna, umrljam dio.




Ovo je vodootporna maskara, koja se ne trusi, ali ako imate masne kapke poput mene, s vremena na vrijeme će vam se razmazati, meni se nekoliko puta razmazala i ispod donjih trepavica, ne sjećam se kad mi se posljednji put to dogodilo s nekom maskarom. Nejasno mi je kako se to događa jer dok ju pokušavam skinut dolje, ne mrda s trepavica. Ne mogu ju skinuti s micelarnom, probala sam s Mixinom za suhu kožu i Olivalom sa smiljem, čak nejde dolje ni s Avonovim mlijekom za skidanje make upa, zbog toga sam kupila Mixin dvofazni odstarnjivač, kojeg btw obožavam i s njim ju skinem bez problema.

Maskara je pomalo suha, ja preferiram one mokrije, znam da većina vas voli ove suhe pa neka vam. :D Dosta brzo se posuši na trepavicama. Mojim očima nije naškodila niti ih iritirala, ali da napomenem da nemam osjetljive oči.

Prilažem vam fotke da vidite kako djeluje na mojim trepuškama. Odlično uvija trepavice i drži ih na mjestu, nije teška na trepavicama i ne zalijepi jednu za drugu u jednom sloju, u drugom sloju je to slučaj, vidjet ćete dolje. Osobno rijeko kad sam ju nosila u dva sloja, uglavnom za večernje izlaske i moram priznati da sam bila opreznija pri nanošenju, tako da nisu bile slijepljene ko ovdje.






Obožavam ju zbog toga kako mi odlično uvije trepavice i produlji ih, a ujedno im da i lijepi volumen, doduše, ja bi htjela više volumena, ali sam zadovoljna i ovime. Imajte na umu i da je ovo fotkano macro opcijom pa izgledaju jako zalijepljene jedna za drugu, uživo to ipak malo ljepše izgleda. Ogromna je razlika između prirodnih trepavica i trepavica s ovom maskarom, zato ju toliko volim, oduševio me učinak, eto jedino nisam zadovoljna ambalažom koja mi je ružna i smeta me razmazivanje maskare po koži tijekom dana, dok mi je koža  masnija no inače. Ako imate trepuške poput mojih i iste želje ko ja, a suhe kapke ili normalne, ovo je maskara za vas. Probala sam dosta Maybellineovih maskara i s velikom većinom sam bila zadovoljna pa nije ni čudo da volim i ovu, bez obzira na naše "razmirice".

Koju maskaru vi trenutno koristite i kako ste zadovoljne njome? Jeste li isprobale ovu maskaru i kaj mislite o njoj nakon ove recenzije? Tipkajte mi, kissi, kissi.

Green 💋

Broj komentara: 8:

  1. Kak ti imaš lijepe trepuše! <3 Svaka maskara ti super stoji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam, to ti se čini, normalne su mi ko i svima, bilo bi dobro da mi svaka maskara dobro stoji. :D Ali fala na komplimentu. <3

      Izbriši
  2. Stvarno ti super izgledaju trepavice s njom! Da nisi stavila slike vjerojatno ti ne bi vjerovala da je dobra haha. Meni jednostavno napravi kaos. Funkcionira jedino tako da nakon što je nanesem, raščešljam sa nekom drugom četkicom i razdvojim te tri trepavice koje napravi. I da, meni se također razmazuje a teško skida.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nebi ja lagala da mi je dobra, ako nije. ;) :) Očito su nam trepuške različite, meni je sve super, osim tog razmazivanja, baš me ljuti i zbog toga ju više ne kupujem, čak preživim i ružnu ambalažu. :D

      Izbriši
  3. Trepavice su ti bas lijepe s ovom maskarom! Ja ju nisam jos isprobala ali nadam se da budem, svida mi se kako izgleda, svida mi se cetkica (obozavam takve gumene), jedino sto me bode su te boje.. crvena i roza su dvije apsolutno najgore iskombinirane boje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Totalno imamo isto mišljenje, obožavam gumene četkice, najbolje su, a za ambalažu sam sve rekla gore, ružna mi je i bok. :D

      Izbriši
  4. Meni se kod ove maskare sviđa jedino ambalaža :D Nisam zadovoljna učinkom na mojim trepkama, slijepi ih, ne pruži dovoljno volumena i preslikava mi se na kapke. Iako volim Maybelline maskare, ova na mojim trepavicama ne funkcionira, no kod tebe vidim da radi što bi trebala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači imamo suprotno mišljenje, nikako mi se ambalaža ne sviđa, ali zato onoj novoj Angel maskari, ambalaža je predivna. :) Znači onda ovo preslikavanje je slučaj kod većine, ne shvaćam kak se uspije preslikat, a vodootporna je... :/

      Izbriši