ponedjeljak, 18. lipnja 2018.

Makeup Revolution Sophx paleta sjenila/I Heart makeup highlighter - Notino

Makeup Revolution Sophx paleta sjenila notinohr

Društvo moje, eto mene nakon kraće pauze, danas vam tipkam o krasotama iz Makup Revolution  kuhinje, odnosno po novom nose naziv RevolutionPro, ako sam dobro upoznata.

Ako ste vidjeli moj prethodni post, onda znate da surađujem s notino.hr online parfumerijom i zahvaljujući njima, ove divote su našle put do mene.


Makeup Revolution paleta sjenila notinohr


Čim sam prvi put vidjela Makeup Revolution Sophx paletu sjenila, znala sam da mora biti moja, zaljubila sam se preko ušiju. Rapored boja je točno po mome guštu, dovoljno smeđih nijansi različitih podtonova, koje se lijepo nadopunjuju i prava količina bombastičnih nijasi, shimmer i mat. Samo neke od bombastičnih su ona bogata ljubičasta nijansa, nekoliko toplih rozo-crvenih nijansi i prekrasna zelena nijansa, ako nastavite čitati, vidjet ćete o kojima nijansama pričam.


Makeup Revolution Sophx notino hr


Paleta dolazi u prljavo rozoj kartonskoj kutiji, s prednje strane je njen naziv, utisnut rose-gold nijansom, dok sama paleta dolazi u nježnom nude pakiranju, s također rose-gold detaljima. Moram napomenuti kako je paleta zaštićena folijom, znači zaštićeno je vanjsko, kartonsko pakiranje i dok se to otvori, sama paleta je još umotana  foliju, stvarno brižno zapakirano. Na kartonskoj ambalaži možete pronaći sve podatke i vidjeti koje se nijanse nalaze u paleti. Na samoj paleti možete pronaći osnovne podatke, poput sastojaka i tome slično.


Makeup Revolution Sophx paleta sjenila notinohr


Prvi put dok sam uzela paletu u ruke, baš sam se iznenadila koliko je teška, očekivala sam da će biti lagana kao perce, ko većina paleta koje posjedujem. Nije sad da je teška, da ju se ne može držati, ali se ipak osjeti ta neka težina. Ambalaža je napravljena od čvrste plastike, uz paletu se dobije i mala folija na kojoj pišu nazivi nijansi. Osobno, bilo bi mi draže da nazivi pišu na samoj paleti, a ne na foliji jer uvijek moram paziti da ju ne izgubim.

U paleti je i veliko ogledalo, koje odlično služi i mislim da je paleta idealna za putovanja, što zbog rasporeda i raspona nijansi, ima ogledalo, dovoljno je kompaktna da ju se može spremiti i čvrsta je, tako da nema bojazni za pucanjem i oštećivanjem sjenila.

Jedina zamjerka koju imam na ambalažu je to što se paleta poprilično teško otvara, s jedne strane je to dobro jer znamo da se neće otvoriti ako ju nosimo na putovanje, ali s druge strane za nas s dugim noktima, prava je tlaka otvoriti paletu. Svaki put me strah da ću polomiti nokte. Inače, ambalaža mi je totalno girly i sve ono što ja volim, nježna, a opet zaigrana, bez pretjeranih detalja i suvišnih boja na njoj.


Makeup Revolution Sophx paleta sjenila


U paleti se dobiju 24 sjenila, što je i više nego odlično, posebice ako uzmemo u obzir cijenu, a znam da svi nastojimo proći što povoljnije, a kupiti što kvalitetnije. Svako sjenilo teži 1,1 gram. Rok trajanja ovoj paleti je 12 mjeseci, ali znam da će mi izdržati i dulje od toga jer brinem o čistoći kistova i na kraju krajeva samih nijansi i palete. Bacamo se na swatcheve nijansi, ići ću red po red.


Makeup Revolution Sophx paleta sjenila notinohr

Makeup Revolution Sophx paleta sjenila notinohr
Makeup Revolution Sophx paleta sjenila swatch notinohr


PENGUIN – mat bijela nijansa pogodna za setiranje baze/korektora na kapcima, također može poslužiti i za posvjetljivanje ispod obrve.

PANCAKES – mat, hladna nude nijansa, idealna kao bazna nijansa

FAIRY LIGHTS – shimmerasta šampanj nijansa, može poslužiti kao highlight u unutarnjem kutu oka.

PINK CHAPMAGNE – roza shimmerasta nijansa, hladnijeg podtona.

ICED COFFE – topla, svijetlo smeđa mat nijansa, može poslužiti i kao bazna nijansa i kao prijelazna nijansa.

CUPPA TEA – topla mat smeđa nijansa, za mrvicu tamnija od prethodne, obje se lijepo nadopunjuju i idealne su jedna preko druge za sjenčanje kapka.



Makeup Revolution Sophx paleta sjenila swatch notinohr


GROW OLD – shimmerasta bakreno-zlaćana nijansa.

SPARKS FLY – shimmerasta nijansa zlaćanog odsjaja. Ova nijansa je više zlaćana u odnosu na nijansu prije nje.

SMOKEY BRONZE – klasična brončana nijansa.

MIXED BERRIES – bogata ljubičasta nijansa.

TIRAMISU - mat smeđa nijansa, također pogodna za nijansiranje i davanje dubine kapku.

PEACHES – shimmerasta, prvljavo breskvasta nijansa


Makeup Revolution Sophx paleta sjenila swatch notinohr


CLOUDBERRY – bogata shimmerasto narančasta nijansa

PUMPKIN – mat narančasto-ciglasta nijansa

PINE TREE – metalik zelena nijansa sa zlatnim odsjajem

PETROL – divna metalik nijansa, smeđeg podtona sa srebrno-plavim odsjajem

PUG - mat smeđa nijansa, hladnog, sivkastog podtona, reklo bi se taupe nijansa

DANGER – mat smeđe-ciglasta nijansa, toplog podtona


Makeup Revolution Sophx paleta sjenila swatch notinohr


STRAWBERRY SWEETS – prekrasna mat ružičasta nijansa

FESTIVE FLAME – metalik nijansa, koja se mijenja ovisno o kutu gledanja, ružičasta je, ali ima primjese narančaste u sebi, što joj daje neku coppery nijansu.

COPPER COIN – prava bakrena nijansa.

MUG CAKE – bogata, tamno smeđa nijansa, mat završetka, toplijeg podtona.

ROSEWOOD – ponešto tamnija od prethodne nijanse i hladnijeg je podtona, također mat završetka.

NIGHTMARE – klasična mat crna nijansa


U paleti ima odličnih i malo manje odličnih nijansi, ali kad se sve zaokruži, ja sam i više nego zadovoljna njome. Sjenila su jako mekana pa je dovoljan lagan dodir kistom, smeđe nijanse su dosta praškaste, ali mogu preći preko toga. Sjenila se ne truse, dugotrajna su i uz bazu se ne nakupljaju u pregibu te na mojim kapcima izdrže cijeli dan.

Nijanse se lagano blendaju i stapaju jedna s drugom. Za bolji intenzitet shimmerastih, bold nijansi poput zelene, ljubičaste, mat roze i tome sličnih, savjetujem vam da koristite mokri kist jer tek onda nijansa dođe do izražaja i vidi se puni intenzitet.

Bacit ću vam par fotkica da vidite koje sve lookove sam smiksala, ali uz ovu paletu se može napraviti puuuuuuno više lookova i razno raznih kombinacija boja, samo nebo je granica s ovom paletom.


Makeup Revolution paleta sjenila na očima notinohr
Makeup Revolution Sophx paleta sjenila na očima notinohr


Za ovaj look sam koristila kao baznu nijansu preko cijelog kapka Iced Coffe, za sjenčanje i davanje dubine oku sam stavila Tiramisu i u vanjski kut oka Mug Cake, ispod obrve i u unutarnjem kutu oka kao highlight imam Fairy Lights.


Sophx Makeup Revolution paleta sjenila notinohr

Sophx Makeup Revolution paleta sjenila na očima notinohr


Za sljedeći look sam koristila u potpunosti jednaka sjenila kao i za prethodni look, osim što sam na pokretni dio kapka stavila prekrasnu ljubičastu nijansu koju iskreno obožavam, naziv joj je Mixed Berries.

Sophx paleta sjenila notinohr
Paleta sjenila Sophx Makeup Revolution notinohr

Sophx Makeup Revolution notinohr


I posljednji look koji sam napravila za ovaj post je ružičasti, obožavam ove kombinacije na očima. Kao baznu nijansu sam stavila Iced Coffe, u vanjski kut oka sam stavila nijansu Cuppa Tea i izblendala ju s baznom nijansom, preko cijelog kapka sam stavila nijansu Strawberry Sweets, u unutarnji kut oka sam stavila nijansu Pink Champagne.


Makeup Revolution Soph paleta sjenila notinohr

Soph paleta sjenila na očima notinohr

Soph paleta sjenila za oči notinohr


SASTOJCI: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinm Liquidium, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Silica, Dimethicone, Kaolin, Propylparaben, Methylparaben, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77288, CI 16035, CI 15985.

Zaključni dojmovi za ovu paletu su samo pozitivni, paleta me oduševila i stvarno ću ju iskoristiti maksimalno, mislim da je ovo prva paleta za sjenila u mojoj kolekciji koja će biti često u uporabi. Uživo je još ljepša nego na fotkama, lagano je raditi sa sjenilima, omjer cijene i kvalitete daleko premašuje u korist kvalitete. Imate moje tople preporuke za ovu paletu, osim ako ne volite topla sjenila, onda možda bolje da preskočite ovu.


Sljedeći proizvod o kojem ću vam pisati je prekrasni zapečeni  I <3 Makeup blushing hearts highlighter pod nazivom Golden Godess.

I heart makeup blushing hearts notinohr


Highlihgter dolazi u preslatkom kartonskom pakiranju, koje je u obliku srca. Odmah da vam kažem da ovo pakiranje nije niti malo kompaktno, stvarno je ogormno, a i sami highlighter je ogroman, dolazi u količni od 10 grama. Mislim da ovo za života ne mogu potrošiti, stvarno je ogroman, ali super je to što nije skup, već je vrlo povoljan.

Nijansa ovog highlihtera je idealna za ovo ljetno razdoblje, dok koža poprimi preplanulu put. Nijansa je bogata zlaćana, iako je highlighter zapečen i inače ljudi kažu da bi trebalo gornji sloj sastrugati, s ovim highlighterom nema potrebe za tim, svoju punu boju i ljepotu pruža odmah po prvom dodiru kista.


I Heart Makeup highlighter notinohr


Highlighter je jako pigmentiran i dovoljan je lagani dodir kistom, moguće ga je nadograđivati, ali oprezno jer bi se vrlo lako moglo pretjerati i mogli bi biti kao svjetleća disko kugla, osim ako vam je to cilj, onda se nećete morati puno mučiti s nadograđivanjem. Nešto sitno naglasi teksturu kože, ali ništa pretjerano. Highlighter je jako mekan, gotovo baršunast i stvarno je divno raditi njime, ne trusi se niti malo, tako da neće završiti po cijelom licu, ima brdo zlatnog shimmera u sebi te ne sadrži nikakve šljokice koje bi bile krupne i koje bi mogle ružno izgledati na licu. Nažalost, na fotkama nisam uspjela uloviti svu njegovu ljepotu, uživo je baš jako, jako zlatni i stvarno upada u oko, mislim da s ovim highlighterom ne možete proći nezamijećeno.

I heart makeup notinohr
I heart makeup posvjetljujući puder notinohr


Stavljam vam nekoliko fotki da vidite kako izgleda na licu, još da sam malo tamnija, došao bi bolje do izražaja, ali mislim da je u kombinaciji s crvenim ružem, i nude-smeđim sjenilima pun pogodak.

I heart makeup blushing hearts highlighter swatch notinohr
I heart makeup highlighter swatch notinohr

I heart makeup posvjetljujući puder swatch notinohr


Kao i s paletom, zadovoljna sam i s highlighterom, ovakav nisam imala u kolekciji i mislim da će ovo ljeto itekako biti nošen, a ne može se s njime fulati ni u zimskom i blagdanskom razdoblju. Sve u svemu, ako ćete biti u prilici, isprobajte ovaj proizvod.

Cijenu palete možete pronaći ovdje.
Cijenu highlightera možete pronaći ovdje.

Kako vam se čini ovaj post, jeste li isprobale koji od ovih proizvoda i kakvi su vaši dojmovi?

Za sva pitanja, stojim na raspolaganju.

Green :*

PR proizvodi

1 komentar: