četvrtak, 5. rujna 2019.

Nuxe Sun osvježavajuća voda - Notino

Ljeto nam je nažalost na izmaku i znam da jako puno vas, poput mene obožava ljeto, more i sunce, stoga vam danas pišem o jednom proizvodu koji će nam barem mirisom pružiti ljeto.


nuxe-osvjezavajuca-voda-notino_hr

Tipkam vam svoje dojmove o Nuxe Sun osvježavajućoj vodi za žene. Svi znamo za Nuxe, ovo je stvarno jedan jako cijenjeni brand i to s razlogom, najviše su poznati po svojim suhim uljima i stvarno ih rade fenomenalno, ali isto tako i mirisi su im prekrasni. Notino kao što znate ima jako puno parfema u ponudi, ali meni je ovaj najviše zapeo za oko jer ljeto. :D Doduše, ovo nije parfem, nego osvježavajuća voda, što znači da nema trajnost parfema.


nuxe-sun-osvjezavajuca-voda-za-zene-notino_hr

Nuxe Sun osvježavajuća voda dolazi u visokoj elegantnoj bočici, koja izgledom vrišti ljeto i sve što je Nuxe htio postići ovim proizvodom, bome i je. Bočica je staklena, čvrsta i teška te se vidi da je kvalitetno izrađena. Osvježavajuća voda dolazi u količini od 100 ml i ne troši se brzo, odnosno, troši se onom brzinom koliko se vi volite prskati. Osobno, ne volim pretjerivati, špricnem na vrat, iza ušiju i na majicu i meni je to dovoljno pa će mi ova bočica potrajati poprilično dugo. Da se vratimo na izgled, bočica je prozirna, tako da uvijek vidite koliko vam je ostalo proizvoda, ali isto tako je obojana gradient tehnikom, boje se stapaju jedna s drugom. Kombinacija boja mene asocira na sunce koje se utapa u moru, jao već mi fali more i onaj zrak. Nego, ko što ste skužili, pala sam na ambalažu, ko svraka, sve što je sjajno i šareno, kod mene prolazi. :D

nuxe-sun-notino_hr

Nuxe Sun ima fini raspršivač, špricne taman dovoljnu količinu proizvoda. Odmah čim otvorite poklopac zapljusne vas divni slatkasti miris. Osvježavajuća voda se sastoji od petitgraina, slatke naranče (glava); gardenije, kokosa (srce); mošusa i vanilije (baza). Kod njuškanja u bočici, najviše osjetim slatku naranču i vaniliju, ali dok se poprskam i dok se vodica osuši na meni, razvija se najviše u miris slatke naranče. Miris je stvarno sladak, ali nije pretjeran, razblažen je i nije preintenzivan za ljetno razdoblje. Međutim, ako volite citrusne mirise i želite nešto full osvježavajuće, onda ostavite ovu vodicu za bablje ljeto koje nam dolazi. :)

Miris je lagan i prozračan, nije zagušljiv u ovim vrućinama i bez obzira što se radi o osvježavajućoj vodici, on se na mojoj koži zadržava jako dugo. Osjetila sam ga na sebi, čak i nakon 6 sati nošenja, a ako želite još dulju trajnost, špricnite malo i na robu koju nosite, osjetit će se do pranja. Nuxe Sun osvježavajuća voda mirisom malčice podsjeća na njihovo kultno suho ulje, što nije ni čudno jer i Nuxe suho ulje u sebi ima miris slatke naranče i divlje vanilije. Osvježavajuća voda je intenzivnija od suhog ulja i ima više sladak voćni miris, ali ako imate suho ulje, da vam po prilici dočaram kako miriši.

Po meni je ovo idealan ljetni miris za sve nas koji volimo voćne/cvjetne mirise, koji su pomalo orijentalno orijentirani. :D

Na sljedećm linku možete provjeriti koji su to još  parfemi na bazi vanilije.
U slučaju da ste propustili recenziju Nuxe multifunkcionalnog suhog ulja, samo kliknite na naziv.

Jeste li isprobali ovu osvježavajuću vodicu ili nešto drugo od Nuxea što mi imate za preporučiti?

Green

Nema komentara:

Objavi komentar