četvrtak, 9. veljače 2023.

Valentinovo - ideje za poklone za žene

 

bohemia-gifts-cosmetics-sapun-s-glicerinom-notino_hr

Valentinovo -  dan zaljubljenih, dan kad čak i oni koji mrmljaju protiv ovog dana žele dobiti barem jednu sitnicu. Ako tražite poklon za žene za Valentinovo, u ovom postu imam par zgodnih ideja što nabaviti. 

Odmah za početak da budem totalno neskromna. 😃 Ovaj parfem miriši fenomenalno i mislim da rijetko koja žena ga ne bi htjela imati u kolekciji. Versace Crystal Noir je orijentalno-cvjetni miris, krase ga note: kardamom, papar, đumbir, gardenija, božur, cvijet naranče, jantar, mošus, sandalovina. 

Osobno, pala bih na dupe da dobijem ovaj parfem, već neko vrijeme mi je na wish listi i ove godine mora biti moj. Cijena mu je ok, neki srednji rang, trenutno na Notinu košta 55 €.

versace-crystal-noir-parfemska-voda-notino_hr


MAC ruževe uvijek volim spominjati kao dobar poklon za Valentinovo jer su kvalitetni i dugotrajni, posebno matte verzije, ove shine verzije su blaže i kratkotrajnije, ali ima toliko lijepih i svakodnevnih nijansi da je to milina. Ako kupujete ruževe bez svoje drage, onda preporučujem da uzmete neku u rozo-bež tonu. Namjerno ne spominjem nude, tako da drage moje žene olakšam muškarcima. 😃 Cijena jednom ružu je oko 27 €.


mac-love-me-lipstick-satenasti-ruz-za-usne-notino_hr


Popularnost i dobrobit rollera i pomagala za lice ne jenjava. Osobno jako volim rollere i čim koristim neku sheet masku, preko nje koristim roller, za ugodnije korištenje. Ovi valjci vam služe za masažu kože i predobri su za opustiti i razmaziti kožu. Cijena ovom Catrice setu je 24,50 €.


catrice-gemstone-facial-roller-kit-notino_hr

Ako pak nemate smisla za kupovanjem kozmetike ili vaša draga osoba ne voli šminku i kozmetiku, mirisnom svijećom ne možete pogriješiti. Yankee candle je dugi niz godina na tržištu i s razlogom su popularni. Svijeće imaju divne mirise, dugotrajne su i zamirišu pola kuće. Cijena ovoj je 27,90 €, ali ako uzmete manju gramažu, onda ćete platiti 11,90 €.


yankee-candle-snow-in-love-mirisna-svijeca-notino_hr

Kao posljednji prijedlog vam dajem još jedan parfem i to od Elizabeth Arden White Tea Wild Rose. Ovo su još jedni od popularnih parfema i ima mnogo verzija, ali ova mi se nekako učinila najromantičnijom jer ipak ima ružu u sebi. Note koje sadrži su: cvijet kruške, crveni ribiz, palmarosa, bijeli čaj, muškatna kadulja, turska ruža, bugarska ruža, božur, jantar, mate, tonka grah, mošus. Cijena ovom parfemu se kreće od 15,50 € pa nadalje jer ima više mililitraža u ponudi. 


elizabeth-arden-white-tea-wild-rose-toaletna-voda-notino_hr

Ajde da ne budem samo fokusirana na nas žene, ovdje možete pronaći ideje za Valentinovo pokloni za muškarce.

Koje su vaše želje i ideje za Valentinovo? Osobno nisam sad neki preveliki fan Valentinova, u smislu da moram izaći i pokazati se, ali poklon svakako mora biti. Moje iskazivanje ljubavi je poklonima, ne samo za Valentinovo, tako da i ja očekujem kao iskaz ljubavi poklon (znam, materijalistički stav, sue me). Poklon ne mora uvijek biti skup i ogroman, nego i neka sitnica u vidu kremice za ruke ili jednog cvijeta. 

Sve u svemu, lijepo je biti voljen i znati da draga osoba misli na tebe i kad dobiješ poklon, još je ljepši kad se sjetiš geste i samog čina traženja i/ili kupovanja tog poklona pa ako ste valentinovski grinch, nemojte drugima kvariti veselje. 

Hvala vam na čitanju!

Anamarija

SVE FOTOGRAFIJE SU VLASNIŠTVO NOTINA

*post je nastao u suradnji s Notinom, što ne utječe na moje iskreno mišljenje

Nema komentara:

Objavi komentar