nedjelja, 29. siječnja 2023.

Garnier vitamin C micelarna voda

garnier-micelarna-voda-notino_hr


Već nekoliko godina ne jenjava popularnost vitamina  C u kozmetičkim proizvodima. Iskreno me čudi da Garnier nije prije napravio micelarnu vodu s vitaminom C.

 Prošle godine, ljeti, Garnier je nadopunio vitamin C kolekciju s micelarnom vodom. Pošto volim micelarne vode, a isto tako i vitamin C, morala sam si nabaviti ovu micelarnu.

Sama sebi sam rekla već nekoliko puta kako više neću kupovati micelarne vode jer onda uz njih kupujem i blazinice. Želja mi je što manje zagađivati blazinicama, ali toliko sam se navikla na micelarne da je jednostavno jače od mene. Sad ću probati s pamučnim blazinicama jer se očito u skorijoj budućnosti neću odreći micelarnih voda.

 Micelarna voda mi je must have u rutini, a Garnierove koristim već godinama. Micelarne vode su mi najbolje i najefikasnije sredstvo za skidanje šminke. Dugo vremena mi je favorit bila original, roza Garnier micelarna voda, ali ova ju je skinula s trona. 


garnier-skin-naturals-vitamin-c-micelarna-notino_hr

Po meni su Garnier micelarne vode super omjer cijene i kvalitete.  Ova micelarna ima u nazivu vitamin C, ali zapravo sadrži vitamin Cg, što je zapravo derivat vitamina C. Vjerujem da su koristili vitamin Cg jer je blaži prema koži.

 Micelarna mi je prvi korak u čišćenju kože, obavezno svakodnevno radim double cleanse. Garnier Skin Naturals micelarna voda s vitaminom C je nježna je prema koži zbog tog derivata. Ne isušuje kožu i ostavlja samo blagi trag na koži. Iz Garniera navode kako nije potrebno umivanje nakon micelarne, ali svatko tko drži do svoje kože će se umiti.

Skida svu šminku s lica, skidala mi je čak i vodootpornu maskaru. Ne peče me za oči i sviđa mi se njen voćni miris. Za skidanje sve šminke s lica i vrata su mi dovoljne dvije blazinice, tako da mi ova micelarna potraje dosta dugo – mjesec i pol do dva. Garnier micelarna voda s vitaminom C mi ne isušuje kožu i primjećujem da mi je tekstura kože bolja, sjajnija i bez prištića. Naravno, nije to samo od micelarne jer koristim i druge proizvode s aktivnim sastojcima, ali svakako ova micelarna doprinosi boljem izgledu kože.  


garnier-vitamin-c-recenzija-notino_hr

Ova micelarna voda je namijenjena svim tipovima kože, navode kako je hipoalergena.

„Garnier micelarna voda s vitaminom C jednostavan je način da očistite i osvježite svoju kožu, kao i da uklonite šminku samo jednim potezom, bez ispiranja. Micelarna voda s vitaminom C vraća energiju koži bez sjaja i neujednačene teksture . Sadrži micele koje privlače i uklanjaju prašinu, nečistoće s kože i šminku. Nanesite blazinicom na lice, oči i usne, nije potrebno ispirati.“

Pakiranje micelarne je klasično za Garnier, odnosno ima isti izgled ko i sve Garnier micelarne otopine. Ovu micelarnu krase žuti tonovi, sva nekako podsjeća na limune i voće. Boca je načinjena od  100% reciklirane plastike. Za 400 ml ćete platiti 8,50 €/64,04 kn. Rok trajanja joj je 6 mjeseci po otvaranju.

 

garnier-vitamin-c-micelarna-notino_hr

Pošto me oduševila ova micelarna, sad si moram nabaviti i gel za čišćenje lica iz iste linije. Jeste li probali nešto iz Garnier vitamin C kolekcije, koje preporuke imate za mene?

Kojim sredstvima vi skidate šminku?

Hvala vam na čitanju!

Anamarija


*post je nastao u suradnji s Notinom, što ne utječe na moje iskreno mišljenje

Nema komentara:

Objavi komentar