utorak, 31. ožujka 2015.

Avon Beauty blog day 2015

                                                                                                                                                                  
Ahoj lijepi moji,

u moru postova o Avon Beauty blog dayu, odlučila sam i ja napisati svoje dojmove, nadam se da vam nisu dosadili ovi postovi, imajte razumijevanja, ovo nam je bio jedan jako važan događaj. <3
Najprije se želim zahvaliti damama koje su nam sve ovo omogućile, veliko i iskreno hvala Ani, Mireli i Luciji na svemu. :))

Ispričati ću vam priču od početka, dakle nekolicina nas se dogovorila da ćemo se naći kod blagajni autobusnog kolodvora kako bi mogle čoporativno do Hypo centra, odnosno Spoon restorana u kojem se održavao Avon BBday. Nakon što smo preuzele akreditacije krenule smo u razgledavanje ambijenta restorana, mogu vam reći da mi se veoma sviđa cijeli ugođaj koji pruža ovaj restoran. Odmah da vas obavijestim da će i ovaj post biti pun crappy fotki jer sam od gotovo svake okinula po jednu, bez blica jer blic pojede sve, a bez njega je mutno, molim zažmirite na jedno oko. ;) Vjerujem da će dogodine biti bolje fotke jer štedim za novi fotić pa bi kroz koji mjesec trebala imati poštenu opremu. :)


Akreditacijeee :D veoma bitna stvar jer je ponekad teško povezati lice s imenom bloga, ovak ako nismo bile sigurne tko vodi koji blog, potajice smo škiljile u akreditacije. :D


Kod mene ne ćete pronaći fotke hrane jer sam bila zauzeta jedenjem iste, a i bolje da nisam fotkala jer bi sad tu skupa s vama slinila nad svim onim divotama koje smo imale ponuđene. :hungry:

Program je započeo pozdravnim govorom, dobile smo i uvid u statistiku, ako sam dobro upamtila aktivno je 130 blogova, od čega 3 pišu muškarci. :) Nakon toga nam se obratila Lucija Josipović iz Avona, podijelila je s nama divne novosti, odnosno predstavila nam je novu liniju koja će biti dostupna od sljedeće kampanje broj 6. Uglavnom radi se o liniji krema za lice sa sastojcima chia sjemenki, sjemenki egzotičnog cvijeta rajske ptice i sjemenki nara. Dobile smo kremicu pa će biti kroz neko vrijeme i recenzija, stoga više ne ću duljiti. :)

Sljedeće što nam je Lucija pokazala je inspirativni video, koji prikazuje kampanju kojom se pokušava podići svijest o raku dojke i prevecniji istog. Dijelim link na "Odu grudima". Naglašeno nam je ono što već i same znamo, ali najčešće ignoriramo, a to je činjenica da je najvažniji samopregled, veoma je bitno da se redovito same pregledavamo jer rak dojke više ne pogađa samo dobno stariju populaciju, nego i mlade žene, sve više i više je žena koje u tridesetima obole od ove opake bolesti. Stoga drage dame, trznimo se i pregledavajmo se jer je poražavajuća brojka od 1000 žena (mislim da sam upamtila točan podatak) koje umiru godišnje od raka dojke.



Poslije prezentacije i predavanja smo imale sweet break by Avon, papale smo fine cupcase koje je radila kolegica blogerica, bili su prefini. Nakon pauze smo imale predstavljanje nove Biobazine linije s prešinom, boražinom i vitaminom E. Ekskluzivno smo dobile gel za umivanje i fluid i moji prvi dojmovi su vrlo dobri, biti će recenzija. Uglavnom ta linija još uvijek nije na tržištu, čini mi se da bude kroz dva tjedna vani. :) Također nam se predstavio i Foreo, mislim da je ovo ljubav na prvi pogled, ove male divne spravice su mi zarobile srce. I sad em kaj moram šparati za fotić, moram i za Lunu (tako se nazivaju ove spravice na fotki dolje), bacit će me u financijski krah. :3 :D




Maybelline je bio također među sponzorima, bio je još i Matrix kojeg sam zaboravila poslikati, bila sam really bad blogger.



Evo mene s Anitom s bloga A Lady, odlično smo se skompale i veselim se druženju sljedeće godine. Kad smo već kod toga s kim sam se odlično skompala, moram spomenuti dragu Monu s bloga Fantazija, ne mogu vam opisati koliko sam sretna kaj sam nju upoznala, naime dugo ju pratim i na neki način mi je jedan od uzora u ovoj našoj divnoj blogosferi. Curke šaljem pozdrave. Također sam upoznala Tinu (Beauty blog by Tina), divna cura, baš je simpatična i draga i još jedna koja mi je u lijepom sjećanju nail crazy, duhovita i iskrena. I šećer na kraju Andrea, odnosno MakeupFANdra, draga, žao mi je kaj nismo duže razgovarale, dogodine moramo to ispraviti i da, nisam ti rekla da si imala divan friz. :))



Moja malenkost, do you see what i did there?? :DD Cipke su mi matchy-matchy s bojom našeg dana. :))




Imali smo i karikaturista kojeg nam je omogućio Foreo, hvala Foreu i stričeku koji me nacrtao. :)) Kao što vidite imam broken nose, bit će govora o tome na blogu, volim diskutirati o svemu i svačemu pa ću vam jednom nabaciti svoju priču o nosiću i kako je utjecao na moje samopoštovanje... Recite mi kak vam se sviđa moja karikatura? :D




I za sam kraj goodie bag, koliko divota na jednom mjestu, hvala svima sponzorima na poklonima i na tome kaj su nam omogućili onako divan dan, šaljem svima smjaliće i puse. Uskoro bude new in u kojem ću vam pokazati ove divote i još neke druge divote koje sam kupila. :)



Kako vam se čini moj izvještaj s Avon Beauty blog day-a, bila bi dobra izvjestiteljica, kaj ne? ;) :DD












Broj komentara: 19:

  1. Prava izvjestiteljica!! :D Nemogu ti opisati koliko ste mi simpatične ti i Anita!! Baš mi je drago što sam vas upoznala! Jedva čekam ponovno druženje.. Fotkice su ti super! Ja još skupljam dojmove ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, nema kaj :DD i meni je drago i veselim se sljedećem bbdayu, onda valjda bude prilike za malo više druženja :))

      Izbriši
  2. Pa krivo si otvorila biobaza kutijice!!! :D ne otvara se tak :P
    A jesmo zgodne, uf uf :D
    Dobro da hrane nema, stalno o njoj razmišljam :D
    Makeupfandra mi se u sku nađemo! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahha, da :DD da nam nisu rekli kak se otvara, vjerojatno bi cijele kutijice poderale :D Ofc da jesmo :P Joj i ja mislim o klopi i mislim si kaj nisam uzela repete, al ti i Mona ste bile fine pa sam se i ja suzdržala :3

      Izbriši
  3. bit će reporterka od tebe ;)
    drago mi je da smo se upoznale, hvala ti na komplimentu, i ti si se mene dojmila :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto ak mi propadne karijera poreznice, znam u koje se vode ubaciti :D baš se veselim sljedećem druženju, mogo bi taj bbday biti svakih pola godine ;)

      Izbriši
  4. Super je karikatura! Sad mi je žal kaj i ja nemam takvu uspomenu, al jbg, malo sam preveč skompleksirana radi tog svojeg nosa :D Nego, drago mi je kaj smo se upoznale i tak to :) btw baš si lepog laka dobila <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj nos, moj ponos :P kaj imaš biti skompleksirana, baš si fest dekla ;) :D I meni i viš nisam te spomenula v postu jer imam osjećaj kaj da se 100 let znamo :D To sam se mjenjala s Monom za lak, prvotno sam dobila Lemon sugar, al si je ona htela takvog pa smo se zamjenile. :)

      Izbriši
  5. Čekala sam tvoj post ko ozeba sunce :D Da ti kažem da sam prvo tebe vidla na nečijoj slici i rekla daaaaaamn son, prekrasna si <3 Nadan se da se vidimo dogodine :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaa, baš si srce <3 :** I ja se nadam da se vidimo, samo da znaš da sam se na bbdayu u par navrata sjetila tebe i baš mi je žal kaj nisi mogla biti s nama...ali bude prilike za upoznavanje :))

      Izbriši
  6. Meni se karikatura najvise svidja :D i dobile ste odlicne poklone :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni, uspomena za cijeli život :)) stvarno jesmo, sponzori su se lijepo iskazali, misle oni na nas. :)

      Izbriši
  7. Ajme draga, hvala ti puuuno :* Meni je bilo tako lijepo da još sređujem dojmove prije nego što napišem post :D Baš mi je drago što smo se upoznale i nadam se da će biti još neke prigode za druženje prije BBD, tako da ukoliko budeš dolazila u moja kraj, obavezno se javi da popijemo kavicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3 Ja dok sam stigla kući nisam mogla vjerovati kakv divan dan smo imale, odlično mi je bilo i isto još uvijek sređujem dojmove. :)) Ako me ikad put nanese, obavezno se javljam. :))

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Hahaha, tek sad vidim komentar. :D Uhvatila me neka nostalgija pa reko da se podsjetim i sad mi ovaj tvoj komentar utoplil srce. :***

      Izbriši