srijeda, 18. listopada 2017.

Essence Metal Shock sjenilo - 04 Supernova

U posljednje vrijeme metalik stvari su jako chick i u trendu, stoga ni ne čudi da je i Essence uvrstio u ponudu metalik proizvode. Proizveli su divne stvarčice sve od metalik ruževa, prahova za nokte pa do metalik sjenila. Dns ćemo o jednom divnom metalik sjenilu.

Od Essence teama sam dobila prekrasnu zelenu nijansu pod nazivom *04 supernova. U ponudi imaju sve skupa 7 nijansi koje koštaju 29,90 kuna.
Sjenilo dolazi u prozirnoj, plastičnoj ambalaži zapremnine 3,5 ml, što je po meni poprilična količina. Navode kako mu je rok trajanja 6 mj, meni je to malo i zasigurno ga neću potrošiti u tom vremenskom roku.

Ambalaža je jako čvrsta, nema šanse da se potrga ili pukne. Otvor ambalaže je jako uzak pa moram aplikator doslovno čupati van, ali bolje i tako, nego da je otvor preširok. Ovo sjenilo ima klasični aplikator, poput onih u sjajilima.


Iz Essencea navode kako je ovo kremasto, visoko pigmentirano sjenilo, koje pruža fantastičan metalik sjaj.

Osobno sjenilo nanosim direktno aplikatorom na kapak, sjenilo lagano klizi po kapku i ravnomjerno se nanosi. Odlične je pigmentacije, dovoljan je samo jedan sloj sjenila.

Potrebno ga je blendati odmah po nanošenju jer se jako brzo suši. Nosila sam ga najduže 10 sati i u tom periodu nije mrdnulo s kapka. Iako se zalijepi za kapak, ono na njemu nije teško. Inače se ne razmazuje na gornjem kapku, ali uz donje trepavice mi se ipak razmazalo. Bez obzira na njegovu dugotrajnost i izdržljivost na kapcima, vrlo lako se skida s običnom micelarnom.
Dolje možete vidjeti swatcheve, stavila sam dva, tak da vidite kako se presijava i različito izgleda ovisno pod kojim kutem i osvjetljenjem gledate.


Sjenilo ne puca, niti se trusi. U videu koji ću linkati dolje možete vidjeti što se desi dok prođem prstom preko osušenog sjenila.

Sigurno se pitate je li ovo sjenilo Green approved, dabome da je. Samo pogledajte tu divnu smaragdno zelenu nijansu, ko da vrišti moje ime. Nijansa u sebi ima primjetan srebrni shimmer, koji joj pruža taj metalik odsjaj. Sjenilo ima blagi miris, koji mene podsjeća na miris tekućih korektora, ali bez brige, dok ga stavite na kapak, uopće se ne osjeti.


SASTOJCI:

AQUA (WATER), MICA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLYL METHICONE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, SORBITAN LAURATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISODODECANE, ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, GLYCERYL CAPRYLATE, SILICA, GLYCERYL UNDECYLENATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, DILAURYL CITRATE, SODIUM PHYTATE, TIN OXIDE, ALCOHOL, POTASSIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Sve u svemu, sjenilo mi se jako sviđa i mislim da je Essence napravio odličan posao, omjer cijene i kvalitete je više nego zadovoljavajući.

Dolje vam stavljam video u kojem možete ovo sjenilo vidjeti u akciji.

Kak vam se čini, imate li koju nijansu?

Green 💋

*PR UZORAK


3 komentara: