nedjelja, 18. prosinca 2022.

Ideje za poklone - Notino poklon bon

Ne znam kako vama, ali meni je vrijeme jako brzo prošlo i točno ne mogu vjerovati da je za tjedan dana Božić. Upravo u ovo vrijeme najviše trošimo i svojim najmilijima želimo pokloniti najbolje poklone. Ako vam fali koja ideja za poklon, na pravom ste mjestu, imam ih nekoliko za vas.

Prvo i osnovno, ako stvarno ne znate što biste nekome poklonili ispod bora ili općenito za rođendan ili bilo koju drugu priliku, najsigurnija opcija je darovati poklon bon. To je ziheraški poklon i s njim doslovno ne možete fulati jer si osoba kojoj ga poklanjate može sama izabrati ono što želi ili treba u datom trenutku.

poklon-bon-darovne-kartice-notino_hr


Osobno, obožavam dobivati poklon bonove, nekim ljudima to nije dobar poklon, meni je odličan. Za poklon bon uzmem što god mi srce želi, a pitanje je bi li mi osoba koja ga je poklonila kupila baš ono što želim. Tako da je to stvarno, ali stvarno najsigurnija opcija i definitivno je spas u zadnji čas, posebice ako vas je strah da poklon neće stići do Božića.

Na Notinu imate bonove od 100 kn/13,27€, 250kn/33,18€, 500kn/66,36€ i 750kn/99,54€ . Također imate nekoliko mogućnosti kako da taj virtualni poklon bon izgleda. Nakon što obavite kupnju, poklon bon vam dolazi na mail u pdf obliku.

Za sve koji ne znaju kako poklon bonovi funkcioniraju na Notinu, vrlo je jednostavno. Jedan poklon bon možete jednokratno iskoristiti na Notino web shopu, dakle, ne možete iznos podijeliti na više kupovina, nego morate sve potrošiti odjednom. Na poklon bonu dobijete kod koji na kraju kupovine upisujete u zato namijenjenu kućicu. Poklon bon vrijedi 12 mjeseci od datuma izdavanja.

Kod Notina je super što ne morate biti vezani uz iznos koji ste dobili na poklon bonu, tako primjerice dobili ste bon u vrijednosti 100 kuna, a želite naručiti nešto za 200 kuna, možete, nakon što upišete kod bona, iznos vam se umanji za 100 kn koliko je vrijednost bona, a ostalo možete sami nadoplatiti. 

Ako poklon bon nije vaš cup of tea, uređaji za čišćenje lica su jako, ali jako dobar poklon, ne bih se bunila da dobijem jedan, khm, khm. :D Sva sreća pa Notino ima brdo brendova i za svačiji džep, sve od Eggo čistača, Foreo do Phillipsa i sličnih, izbor je na vama.

kozmeticki-uredaji-za-lice-notino_hr


Da bude fer, evo i ideje za muškarce, pošto smo u euforiji oko svjetskog prvenstva, bilo koji David Beckham proizvod može proći, od dezića do parfema. Iako David odavno ne igra, nema tog muškarca kome nije bio i ostao idol. Pa nek barem miriši ko David, ako već ne može ganjat loptu kao David. :D 

david-beckham-notino_hr



Sve u svemu, ako niste pripremili poklone, požurite jer je Božić sve bliže i iako nije cilj samo materijalno, nekako na taj način voljenima pokazujemo da mislimo na njih i da ih želimo obradovati poklonima. Nema ljepšeg osjećaja od okupljene obitelji koja se veseli i daruje.

Toliko od mene za ovaj post i mislim da se odjavljujem za ovu godinu. Budite mi dobro, čuvajte svoje bližnje i voljene, ali isto tako čuvajte i sebe!

Svako dobro vam želim!

Anamarija

Hvala vam na čitanju!

*post je nastao u suradnji s Notinom
SVE FOTOGRAFIJE SU VLASNIŠTVO NOTINA

2 komentara:

  1. Sa poklon bonom je doista teško pogriješiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali stvarno, radije ću dobit poklon bon, nego nešto što možda nebi koristila. :D

      Izbriši