ponedjeljak, 26. siječnja 2015.

Hello rosy




Zdravo ljepotice moje,

evo mene opet s lakom za nokte, sad si mislite, not again! :D Znaaam, evo sljedeći post ne bude o noktima, časna masna. :D. Šalu na stranu, u posljednje vrijeme sam zaluđena s noktima, valjda iz razloga jer su mi konačno, nakon milijun godina lijepi i baš po mom guštu. Mogu zahvaliti Evelinu 8 u 1 jer mi je zaista učvrstio nokte, takvi mi nisu ikad bili, inače nakon jednog pranja suđa, ako bi mi nokti bili duži, morala sam ih odrezati jer bi mi se već negdje okrznuli ili izlistali, znate već... Enivej, raspisah se ovđe u uvodu pa stoga ne ću duljiti u postu. Dakle, danas predstavljam Essence ljepotana i to ne bilo kakvog ljepotana, već pjeskastog (not a word) ljepotana. Eh da, zaboravih reći da uz opsesiju za lijepim noktima, imam još jednu, a to su lakovi s pijesak efektom. :))

Ovaj ljepotančić se zove 182 hello rosy, po meni prikladnije ime mu nisu mogli izabrati. :) Dolazi u količini od 8 ml i treba ga potrošiti u roku 36 mjeseci od otvaranja. Zaboravih cijenu ovog ljepotana, ofc i nisam ju zapisala, like always, uglavnom znam da je ispod 20 kuna, guglala sam i na njihovoj stranici stoji da im je cijena 12,90kn, ja sam svoj kupila u ktc-u i ne znam zašto, ali čini mi se da sam ga platila 17,90, uglavnom 13 kn je preporučena maloprodajna cijena pa sve ovisi gdje kupujete. :) Četkica je standardna za Essence lakove, široka, sa zaobljenim vrhom.




Tekstura laka je srednje gusta i lak u sebi sadrži sitan shimmer i veće šljokice, ovo podiže lak na jednu novu razinu. Nažalost, nisam mogla uslikati svu njegovu ljepotu jer sunca nigdje na vidiku, a nisam mogla idržati da vam ga ne pokažem. Editirat ću post sa slikama na suncu, čim ga bude. ;) Ovog ljepotančića nosim u dva sloja i postojan mi je 3, do 4 dana bez oštećenja, također lak se vrlo brzo suši, zbog toga mi i nije problem mackati ga u dva sloja. :) Još nešto, lak se bez problema skida s odstranjivačem laka, moj savjet je prvo natopljenu blazinicu držati na noktu te zatim pobrisati. Naravno ostati će pokoja šljokica koju ćete morati malčice jače pobrisati, ali nije ni upola teško za skinuti ko šljokičasti lak. Evo ostatak fotkica ovog ljepotana, izvukla sam iz fotića koliko sam god mogla, imajte na umu da je taj dan snijeg padao pa je osvjetljenje bilo meh.




Na fotki ispod malčice je primjetan taj sitni shimmer, dok ove već šljokice nisam mogla nikako uhvatiti, uglavnom ima ih dosta, te veće šljokice su zapravo sve ove tamnije točkice koje vidite na noktu.






Posljednja fotka je slikana blicom. :) Hvala onima koje su došle do kraja posta. :)) Volite li teksturce ili ste ipak za klasične lakove? :))



Ljubi vas Green :**









Broj komentara: 28:

  1. Imam onaj crni sand iz njihove linije, i zadovoljna sam. Ali, ipak više preferiram klasične lakove kremastog finiša, lakše se skidaju sa noktiiju. To je glavni razlog..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam vidla tog crnog, budem morala detaljnije proučiti njihov stalak. :))

      Izbriši
  2. Mene nisu zanimali ovi teksturci, bili su mi bezveze :/ i onda sam greskom uzela dva catrice teksturca, skontala tek kad sam kuci dosla :D i kad sam prvi namazala odusevila se i planiram nabaviti jos neki... ovaj tvoj je predivan, svidja mi se ta nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su oduvijek super teksturci, još i prije nego sam ih isprobala, uvijek sam slinila na fotke drugih blogerica, a tek dok sam probala, još više sam se oduševila. :D I ja definitivno planiram nabaviti još pokoji, čak sam kupila i sand nadlak, al nije mi to to... :)

      Izbriši
  3. Ja isto volim te pjeskaste teksturce i od kad sam čula za onu foru skidanja šljokičastog laka s folijom, preporodila sam se. Baš sam si danas nalakirala Avonov Stardust Crystalized Pink i zadivljeno gledam u te šljokice a lak o kojem si pisala mi je prekrasan i sad nemam izbora nego potražiti ga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam čula za tu foru, al nikak da ju isprobam... joj, nemoj o Avonovim ljepotama, nisam nabavila za vremena i sad mi se čini da ih više nema u ponudi. :/ Heh, tak i ja svoje zaljubljeno piljim, da me neko vidi, mislil bi si kaj je ovoj s tim noktima. :D Jep, to ti je draž čitanja blogova, moraš imat sve kaj vidiš :D :D

      Izbriši
  4. Izvrsno izgleda lak, lijepe je teksture, a boja je fantastična :). Preferiram klasične lakove, samo radi lakoće skidanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, divan je i vjeruj nije ga tak teško skinuti, malo jače pritisneš blazinicu i prođeš koji put više nego inače i lak se skine bez problema. :))

      Izbriši
  5. Lak izgleda predivno, boja je savršena, nisam još koristila tak teksturne lakove, ali ovaj ću definitivno isprobati :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš je krasan, budeš vidla dok ga sprobaš, ljubav na prvi sloj ;) :D

      Izbriši
  6. Volin teksturce, to mi je sigurno najbolji trend u noktima/lakovima što san dosad vidila :D Hello Rosy san već pronosala, pa ja volin essence, to je ljubav nadaleko poznata :D neka tebe i tvojih noktiju, odlični su :) Moran ti reć da su baš lipo oblikovani, gledan ih ima par minuta, nikako skinit pogled :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Awww, hvala ti, čuti ovo od nail eksperta je divno. :D <3 I meni je to najbolji trend, barem zasad, dok ne otkrijem nekaj novo. :D

      Izbriši
  7. U zadnje vrijeme sve vise volim teksturne lakove, nekako su mi posebni :) a i mat mi se svidjaju sve vise :) ovo je bas lijepa boja, a normalno da ce se meni svidjeti, vidi naziva haha :D imas krasne nokte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, da rosy, rosy :D I ja u zadnje vrijeme ludujem za razno raznim nijansama, teksturama, finišima, ma općenito sam u posljednje vrijeme opsjednuta lakovima, evo nemrem ni po špeceraj otići a da si ne kupim lak :D hvala ti :* :))

      Izbriši
  8. boja je predivna, kupujem ga sebi!

    OdgovoriIzbriši
  9. imaš mi lijep oblik noktiju :D
    lijepa bojica i tekstura laka :D lijepo mi izgleda uslikano kraj lista :D

    OdgovoriIzbriši
  10. U posljednje vrijeme jako volim teksturce, iako mi je muka kada ih moram skidati s noktiju -.- nijansa je baš fina :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Me too :D meni ih nije problem skinuti, za sad ih imam tri i ovaj je jedini koji je malkoc teži za skinuti, al opet nije ga preteško, ne zadaje mi muke. :)

      Izbriši
  11. Jako dobar post, mislim da ću si nabaviti ovaj lak jer mi se nijansa stvarno sviđa


    posjeti moj blog, ako imaš vremena: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Sviđa mi se lakić i dobro ti stoji :) Btw ne znam dal si vidla, al došli su novi Effect lakovi, jaaaj kak dobrih ima <3 Sutra bu partijana u dm-u, pak me budu gledali sumnjivo radi moje neodlučnosti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti <3 a daaaaj, zakaj si mi to sad rekla :3 nisam znala, a ni ne bum nikaj ulovila jer nemam jadna kak do dm-a :( ajd partijaj onda i za mene i ak se nemreš odlučit između nijansi, uzmi ih sveee :D

      Izbriši
  13. Odgovori
    1. Hvala ti puno! :)) Mamina je orhideja, posebno voli upravo tu, a meni je bilo baš zgodno naslikati ju. :)

      Izbriši