nedjelja, 25. listopada 2015.

Empties #2

Zdravo, zdravo,


kao što sam na fejsu rekla, vikend mi je bio radan, čak i danas u nedjelju sam morala šljakati pa nisam uspjela fotografirati još neke detalje oko proizvoda kako bi mogla recenziju napisati pa sam prisiljena objaviti post sa smećem, doslovno. :D Kako je kraj radnog tjedna, hajmo onda novi započeti bez nagomilanih praznih bočica ili kako se narodski kaže smeća. Ali da se razumijemo ovi proizvodi nisu smeće, inače ih ne bi potrošila. Počet ćemo s dekorativom jer nju najmanje trošim, a najviše gomilam i baš mi je bad dok vidim koliko moje kolegice troše, a ja ni upola toliko. Zadala sam si zadaću čim više toga trošiti jer ovo nikud ne vodi. Hajmo na proizvode. :)

Za početak dvije Avonove maskare, jednu sam obožavala, s drugom sam bila u love/hate odnosu. Obožavala sam Big & Daring maskaru, čiju recenziju možete pročitati OVDJE. U love/hate odnosu sam bila sa Super Shock maskarom jer mi je bila loša u odnosu na Big & Daring, nije mi ni upola obavljala posao kao B&D. S vremenom sam se navikla na nju, ali svejedno nisam bila zadovoljna, lijepo mi je razdvojila trepavice i nešto sitno ih produljila i to je bilo sve kaj je radila. Ipak, uspjela sam ju potrošiti jer mi je bilo žao bacati ju. Zasigurno ju više ne ću kupovati. Ne sjećam se više cijene, tj čini mi se da sam ju kupila u kompletu s Little Black Dress parfemom i odstranjivačem šmnike. U svakom slučaju, u Avonu ju često možete naći na akciji, iako ne s ovim cvjetićima, već u običnoj tubici, ovo je bila neka LE verzija. Maskare ima 10 ml i nije vodootporna, četkica je gumena i stvarno ogromna, sad mi je žao kaj se nisam sjetila pofotkati ju, uglavnom, meni je četkica često stvarala probleme te sam zbog njene veličine često zamrljala kapke.




Sljedeća stvar na popisu je Avonov lakić za nokte u nijansi Decadence, nisam sigurna da ove nijanse još uvijek ima za kupiti jer je ovaj lak jako star. Nisam ga uspjela potrošiti, ali ga se rješavam jer se zgusnuo i više se ne može lijepo razmazati, a čini mi se da je i u početku bio nešto lošiji, odnosno brzo su se napravila razna oštećenja na noktu, tj laku prilikom nošenja, sva sreća da su Avonovi lakovi sve bolji i bolji. :)
My Body odstranjivač laka za nokte je odličan, sporo se troši i nije mi ishlapio, a skidao je lakove s pola muke, čak i hrapavce.


Ajmo na parfemčiće, ljubljeni, voljeni, maženi i paženi maj litl blak đres. :D Vjerojatno niste upoznati s činjenicom da obožavam ovog ljepotana, više ni ne znam koja mi je ovo potrošena bočica. Već je jedan u rezervi. :D Odličan, bogati miris, i ja ga furam ljeti, zimi, na posao u izlazak, uvijek i svugdje. Avon, molim te nemoj ga nikad povuči iz prodaje. :) <3

Sljedeći je Belong by Celine Dion, tog mi je dragi poklonio za neki od davnijih Božića i stvarno ga količinski ima dosta pa sam ga tek sad potrošila, nije ishlapio, bez obzira kaj je već starkelja. :D Sviđa mi se njegov miris, iako je dosta slatkast, ne znam opisivati mirise pa se ne ću pravit pametna i ić guglat gornje, donje i srednje note i to vam onda copy/paste tu. Stoga više ne ću reći ništa o ovom parfemu. :)



Prelazimo na preparativu. :) Prvi na redu je Vichy Normaderm gel za umivanje, njegovu recenziju možete pronaći OVDJE. Garnier micelarnu već ima duže vrijeme kak sam potrošila i jako sam ju voljela, po meni jedna od boljih micelarnih, odlično mi je skidala šminku, niti jednom nisam imala reakciju na nju, niti mi je isušivala kožu ili stvarala neke druge nerede na licu. Preporučam da ju nabavite jer za ovu količinu, a povoljnu cijenu, dobijete jedan jako kvalitetan proizvod. :)
Nivea pure & natural kremu za lice sam također voljela i s guštom trošila. Lijepo mi je hranila kožu s tim da joj je pružala i kratkoročni mat efekt. Sasvim solidna krema za lice, ali ju ne ću ponovno kupiti jer na tržištu ima puno boljih kremica.U svakom slučaju, ok se slagala s mojom mješovitom kožom nije mi stvarala probleme.
Bourjois vlažne maramice za čišćenje lica su ok, ništa posebno, kupila sam ih da imam dok putujem jer mi je problem tegliti puno micelarne pa si ju uvijek prelijem u manju bočicu i uzmem neke maramice pa prvo prebrišem lice njima, a onda micelarnom. U svakom slučaju, moja preporuka je ne kupovati ove maramice jer su ništa posebno, kupite ako baš morate ko što sam i ja, za ono nek se nađu. :)



Imam problematične ruke, tj kožu, koja je ekstremno suha, plus imam nekih dermatoloških problema, a ne želim ići dermatologu jer mi se stanje donekle smirilo... Da ne duljim previše i ne zamaram vas time, samo ću reći da uvijek tražim bogatu kremu za ruke koja će mi suhoću držati na minimumu. Često puta je to teško jer brandovi uvaljuju svakakve kreme pod "hranjive" najčešće one to nisu, barem za moju kožu. Ako imate suhu kožu moju iskrenu i toplu preporuku imate za ovu Biobazinu kremicu. Mogli ste ju vidjeti u ljetnim favoritima OVDJE. Košta 15 kuna, a predobra je, moj HG među kremama. <3 Suhoću drži pod kontrolom, hranjiva, bogata, ma ludilo od kreme, mislim da joj budem posvetila zasebnu recenziju koliko je dobra. :) 
Sljedeća jako dobra kremica je Olival koncentrat s nevenom. Neven je općepoznat po svom blagotvornom djelovanju. Nešto masnija kremica, ali bez obzira kaj se teže razmazuje, jako je dobra i naravno hranjiva.
Ova kremica koju vidite u sredini je Just-ova krema s višestrukim djelovanjem, glavni sastojak je čajevac, da vam kažem da sam ju platila 100+ kuna i isto tako da vam kažem da nije vrijedna tih para. Oni se reklamiraju kao prirodna kozmetika, a kad tamo svakakvih sastojaka...Stoga ovu kremu sigurno više ne kupujem, a savjetujem i vama da ju preskočite. :) Ne znam jel ima netko da nije probao legendarnu 48-icu. Odlična, mirisna, bogata i hranjiva krema koja košta samo 10 kn, po meni jedina mana joj je kaj ju prebrzo potrošim. :3 Naposlijetku Cienova SOS krema za ruke, nju već imam stoljećima, ne znam jel ovo novija ambalaža ili su izbacili već neku drugu. Uglavnom 15 kuna, jako sporo se troši, bogatija je čak i od Olivalovog gore navedenog koncentrata i isto tak se teže razmazuje, ali vrijedna je čekanja da se upije, odlična. Imate moje preporuke za sve ove kreme, osim za ovu Justovu, koja ne vrijedi tih para. Et koja sam ja luđakinja dok stotku potrošim na kremu za ruke, ajde, ajde kao višenamjenska je, ja kažem bitch please!


Dove gel za tuširanje je bio dobar, voljela sam njegov nježan smion miris, nije mi isušio kožu, stoga su mi Dove gelovi nakon Niveinih jedni od najboljih. :) Nivea gelova u mene mora uvijek biti, ne daj Bože da ga nema na polici u kupaoni, HG gelovi za mene. Hranjivi, stvaraju pjenu, mirišljavi i niti malo isušujući. :) Sve ono kaj je Nivea, ovaj Ziaja gel nije, osim ljepog mirisa i pjenušavosti, isušio me, kaj sam iskreno i očekivala jer sam na prvu vidjela da nije gust toliko pa sam predvidjela situaciju. Šteta zbog nehranjivosti jer je miris božanstven. :) Nivea in-shower je odličan proizvod za nas lijene, ali ni on nije dovoljno hranjiv te je potrebno nakon njega se namazati mlijekom ili losionom za tijelo. Moram vam ponovno nagalsiti jer sam to već nekoliko puta rekla na blogu, ovo je odličan proizvod za ljeto, prilikom korištenja rashladiti će vam kožu, a isto tako i umiriti crvenilo, s tim da i lijepo miriše, baš pravo osvježavajuće. :)


O dezićima ne ću puno, samo ću vam reći da sam zadovoljna sa svima. Nivein invisible je stvarno invisible, nije mi ostavljao tragove na odjeći, dok ostali jesu, ali su zato odlični protiv neugodnih mirisa. Sve ih podjednako volim i često zapravo i kupujem upravo ove pa ih samo rotiram. :D



Regeneratori su mi bili spas dok sam išla na more jer mi se nije dalo tegliti onu ogromnu bocetinu koju imam  doma pa sam uzela ove travel size. Na prvu mogu reći da mi se John Freida puno više svidio nego Aussie, ali ne mogu puno govoriti jer nisam dovoljno istestirala, u svakom slučaju oba su mi bila ok, kosa mi je nakon njih bila zaglađena i mirišljava i pomogli su mi kod raščešljavanja. Balein šampon za suho pranje ste već mogli vidjeti u post s proizvodima koji su me razočarali OVDJE, stoga ne ću više duljiti o njemu.


Naposlijetku vam stavljam prazne vrećice. :D Ove Wilkinsonove britvice vam ne preporučam, nisu Bog zna kaj i fkt su za jednokratu uporabu... Garierov balzam za usne je odavno izišao iz asortimana, stoga ne ću o njemu, a ove Ebeline blazinice su vrh, vrhova, meni najbolje. :)




I to je to, napolsijetku vam stavljam bandu na okupu. :D



Kaj ste vi u posljednje vrijeme potrošili? Imate li neki proizvod za preporučiti i volite li ikaj s mog popisa potrošenih? :)


Do tipkanja,

Green :**


Broj komentara: 18:

  1. Bome ni one nove Baleine britvice nisu za preporučiti, užas živi! -.-' Slažem se za Ebeline blazinice i Celine Dion parfem :) Od ostalog sam još probala gelove za tuširanje, mislim da čak sve, al' posebno moram izdvojiti Nivea in-shower s kojim si je moj pametni buraz opral kosu. Još on meni objašnjava kak si to nije nikak mogel isprati hahah, al' bitno da njemu kosa lepo miriši xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ok, bum zapamtila za buduće. Najbolje od jednokratnih su one plave iz Lidla za 12 kn. :) Hahhahahhahah, buraz rastura. :DD Kaj bu čital natpis kad more samo istresti na glavu, tak ti se moj dragi stuširal s regeneratorom za kosu, kaj da ti rećem, muško ko muško. :D

      Izbriši
  2. Potrošila sam Nivea pure & natural kremu za lice, Nivea gel za tuširanje i kremastu kupku i Clinique BB kremu :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda smo slično potrošile, samo kaj ja nisam ništa isprobala od Cliniquea... :)

      Izbriši
  3. Našlo se dosta toga ovdje :) al neka bar mi imamo šta čitat ;) imamo samo dvije stvari zajedničke,koje su potrošene,a to su Nivea In shower gel za tuširanje (koji meni uopće ne odgovara) i Ziaja gel za tuširanje (koji obožava cijela moja obitelj,osim nećaka on ima svoje posebne koje ne želi mjenjat ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je. :) Vidiš kak je to sve različito od osobe do osobe, nekome super, drugome bezveze, zato uvijek naglašavam kaj mi paše kod nekog proizvoda, a kaj ne pa da ne navedem ljude na krivi smjer. :)

      Izbriši
  4. Fino si toga ispraznila. Što se tiče kremi za ruke i ja sam pomalo freak ko' i ti :) evo baš gledam u ovih 6 načetih oko sebe na stolu :) Moja HG kremica je Avonova Royal jelly krema za ruke. Malo je teža i vrlo je gusta, ali zbog hranjivosti bi ti mogla odgovarati pa probaj ako hoćeš. Često budu na nekim akcijama pa joj je prosječna cijena ispod 20 kuna. Odlična mi je i Planet spa parafinska maska za ruke sa shea maslacem koju vrlo često namažem i pustim na rukama preko noći. S njom sam se čak riješila i nekih kožnih gluposti koje sam imala od rođenja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eheheh, dobra si, ja trenutno imam otvorene samo 4 i trudim se ne kupovat više bar dok ne potrošim dvije. :D Joj, super, hvala ti puno na preporukama, budem si predbilježila za neku od idućih narudžbi. :)

      Izbriši
  5. Asti svega nu stvari :D Odlično, odlično, POGOTOVO NU KREMA ZA RUKE AW YES <3 Imamo neki zajednički stvari, neke nisan probala, sve u svemu jedan od meni najdraži tipova posta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nu ih. :D Treba održavat i ruke i kandže, znaš kako je. :DD Krema nikad dosta.

      Izbriši
  6. auuu, zbilja si potrošila svega i svačega.. :) sad si me podsjetila na kremicu 48, obožavala sam ju, mislim da sam ju čak vidjela u lokalnom dućanu lol..morat ću ju ponovno uzeti i prisjetiti se :) biobazu potpisujem, meni je za lice bila odličnaaa :D probaj sa vaselinom namazat ruke prije spavanja, ujutro ćeš vidjeti hoće li ruke biti suhe..barem meni pomaže sa rukama i stopalima :) et, čist da nešt predložim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni nekako izgleda mala i slaba potrošnja, sad sam ponosna kad kažeš da sam sve i svašta potrošila. :D Fala na prijedlogu, moram i to čudo kupit jer mi laktovi već sad izgledaju ko da im je 70, a i stopala su na dobrom putu. :3 :D

      Izbriši
  7. Da li je mogce da nisam isprobala ni jedan jedini prozvod?! :/ sve bih volela da probam, iskreno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da je moguće, u tolikom moru proizvoda teško je isprobat sve i svašta, pogotovo ako se držiš neke svoje rutine. :) Onda se nadam da budeš imala priliku isprobati. :))

      Izbriši
  8. Zapela mi je za oko ona Biobazina kremica za ruke baš cijedim svoju koju imam i trebam novu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj ju, stvarno je dobra, a da ti i kojim slučajem ne bude odgovarala (kaj iskreno ne vjerujem) 15 kn nije puno, to ti dođe ko jedan gablec.. :)

      Izbriši