četvrtak, 27. rujna 2018.

Sigma E06 kist i Freedom pomada - idealan dvojac za obrve Notino

sigma notinohr

Ako su oči ogledalo duše, šta su ono obrve? :D Ne znam kako vi, ali ja pridajem važnost obrvama, gotovo uvijek su mi popunjene, osim dok sam kod kuće cijeli dan. Mogu bez problema hodat bez mrvice šminke, ali se ne osjećam dobro ako nemam popunjene obrve. Iz tog razloga sam odlučila isprobati ovaj hvaljeni dvojac, koji sam dobila na recenziranje od strane Notino online parfumerije.

Sigma E06 kist je zapravo namijenjen za isctravanje tuša za oči, ali pošto je jako precizan, odličan je i za popunjavanje i iscrtavanje obrva. Ovo mi je prvi Sigma kist i iskreno, nisam znala što očekivati jer su stvarno jako hvaljeni, ali su poprilično i skupi. Ipak drago mi je da sam ga uzela za probu, mislim da ću kupiti još poneki njihov kist jer se uvijek isplati ulagati u kvalitetu. Sigmini kistovi su kultni i sve više vidim da s razlogom imaju taj status.


sigma kist za eyeliner notinohr

Sigma kista za eyeliner dolazi zapakiran u kutijicu piramida oblika, centriran je laganim kartonom, tako da ne bježi po kutiji. Iako je pakiranje poprilično mekano, kist je dobro zaštićen i sviđa mi se ovakvo pakiranje. Kist sam po sebi je jako, jako lagan i jedva osjetite da ga držite u ruci. Lagano je rukovati njime.

Kao što vidite na fotki, kist je koso rezan i vrlo, vrlo je tanak, prvenstveno zato da što više olakša nanošenje tuša na oči. Načinjen je od sintetičkih dlačica i najbolje surađuje s tuševima u gelu ili pomadama ko što je ova Freedom, koju vidite na fotki. Kist je sjajne crne boje, sa srebrnim natpisom, koji je obogaćen holo česticama pa se lijepo presijava na svjetlu, baš zgodan detalj. Natpis je utisnut u kist, tako da se neće tako brzo izlizati.


sigma kist za tuš notinohr


Ko što sam rekla, kist je jako precizan, možete izvući najtanju moguću liniju. Mislim da je idealan za one koji se bore s iscrtavanjem linije tuša, s ovim neće biti puno problema, jednom dok uhvatite tehniku, to će biti to. Može se izvući i deblja linija, ovisno pod kojim kutem držite kist. Moram priznati da sam ga samo jednom koristila na očima i bila sam zadovoljna kako je ispalo, nažalost nemam fotku očiju. Iako, moram napomenuti kako ja savladavam i one kistove koji dođu s tekućim tušem, tako da mi s ovim nije bio nikakav problem izvući flick. Ako ste početnik s tušem i ako niste na budgetu, od srca vam preporučam da uzmete ovaj kist, preporodit ćete se. Kist sam prvenstveno uzela za obrve, isprobala sam ga za tuš, tako da vam mogu prenijeti barem mali komadić dojmova.

Pošto sam ga uzela za obrve, za to ću ga i nastaviti koristiti, moje obrve su na mjestima guste, a na mjestima uopće nema dlačica, tako da taj dio moram crtati, dok ostatak samo popunim. Odlično odradi oba posla, jednostavno se nadocrtaju "dlačice" ondje gdje želite i ukupni dojam izgleda poprilično prirodno, što je meni važno jer ne volim "instagram" obrve.

Kist se jednostavno čisti, pošto je jako tanak, gotovo da se odmah i osuši, do sad sam ga prala već nekoliko puta i još uvijek se svaka dlaka drži na svom mjestu. Sigma kist za eyeliner je kvalitetno izrađen i po meni opravdava svoju cijenu, vjerujem da ću ga koristiti godinama.



sigma kistovi notinohr


Bacimo se na drugi dio recenzije, kao suputnika kistu, uzela sam si Freedom pomadu za obrve, u nijansi Auburn. Odmah da se pojasnim zašto sam uzela kestenjastu nijansu s crvenkastim podtonom, u vrijeme dok sam si naručivala proizvode, mislila sam da ću se pofarbat u ginger nijansu pa bi mi ova nijansa bila idealna, ali... Ko i svaka žena, predomislila sam se i ništa od toga da ću biti ginger i sad mi ova nijansa baš ne odgovara uz kosu, a bome niti uz moje hladne obrve, ali žensko, ko žensko napravi da sve odgovara.


freedom pomada notinohr

Pomada dolazi zapakirana u kutijicu na kojoj se nalaze svi potrebni podaci, rok trajanja joj je 12 mjeseci. Sama pomada dolazi u staklenoj teglici, koja je baš slatki dodatak polici sa šminkom.


freedom pomada za obrve notinohr

freedom notinohr


Polako se troši i mislim da će mi potrajati puno dulje od 12 mjeseci, u slučaju da mi se posuši, poslužit ću se trikom s kapi ulja i to je to. Pomada je poprilično suha, iako je zapravo voskasto-masnjikave teksture. Izrađena je tako da se lagano nanosi i klizi po koži. Jednom dok se stavi na kožu, vrlo brzo se setira i ne mrda s mjesta, ne razmazuje se po koži i ne blijedi s vremenom, jednostavno stoji na koži dokle god ju ne odlučim skinuti. Odlične je pigmentacije, može se nadograđivati ovisno o vašim preferencijama.

Nemojte očekivati od ove pomade da vam setira obrve jer za to definitivno nije namijenjena, uz nju koristim obojani gel za setiranje obrva i uz pomoć gela si sredim nijansu, tako da odgovara mojoj prirodnoj nijansi obrva. Vidjet ćete na fotkama da mi malo odstupa od prirodne nijanse, ali uživo to nije toliko uočljivo i može se isfurati. Na netu ima jako puno swatcheva svih nijansi ove Freedom pomade, tako da nije teško fulati, ne bi ni ja fulala nijansom da nisam imala ideje o bojanju kose.

freedom auburn pomada za obrve notinohr


pomada za obrve notinohr


Obrve sam iscrtala pomoću Sigma E06 kista, na ovoj fotki imam samo Freedom pomadu u nijansi Auburn, za potrebe recenzije, nisam stavljala obojani gel, tako da vidite kako točno izgleda. Ovo je stanje obrva nakon cjelodnevnog nošenja pomade, znači kak sam stavila ujutro, tako izgleda sve dok ju ne skinem navečer prije spavanja. Pošto je pomada prvotno masnjikava, nije ju moguće pobrisati vodom, voda samo preklizi preko nje, tako da ako se puno znojite, mislim da se neće samo tak skinuti s lica, ali da se razumijemo, pomada nije vodootporna.

Uz pomadu možete dobiti poprilično statment obrve, ako ste ljubitelj izraženih instagram obrva, ali isto tako, ako ste nježnije ruke, možete dobiti prirodnu nijansu/oblik kako ja furam. Dolje na fotki možete vidjeti swatcheve pomade koje sam napravila uz pomoć Sigma E06 kista. Kao što vidite kistić je jako precizan i mogu se izvući linije različitih deblijna.


freedom auburn pomada swatch notinohr
freedom pomada swatch notinohr

Pomada je poprilično jeftina, dobije se 2,5 grama, koji se ko što sam rekla stvarno sporo troše, tako da će pomada potrajati dugo, dugo. Da sumiram, pomada mi je odlična, izuzev nijanse za koju sam si sama kriva. Oduševljena sam kistićem i ovaj dvojac mi je idealan za obrve jer od kako ih koristim, gotovo svaki dan mi je good brows dan.

Ostale nijanse ove pomade, a i cijenu pogledajte ovdje.
Cijenu Sigma kistu možete naći ovdje.

Jeste li probali nešto od ovoga? Zanimaju me vaši dojmovi, tako da se slobodno raspišete u komentarima. :*

Green

Nema komentara:

Objavi komentar