ponedjeljak, 29. travnja 2019.

TheBalm Mary-Lou Manizer - Notino


theBalm Mary Lou Manizer highlighter i sjenilo za oci u jednom Notinohr

Vrijeme da je da još jedan kultni proizvod dobije svoje mjesto na mom blogu. Danas vam tipkam dojmove o prekrasnom highlighteru iz theBalm kuhinje, a to je Mary-Lou Manizer highlighter.

TheBalm je jedan od onih brandova koji najprije privuče izgledom ambalaže. Ambalaža je totalno girly, većinom se na ambalaži nalaze pin up djevojke, koje su meni osobno prekrasne. Na Mary-Lou highlighteru je fotka Mary-Lou, koja se nalazi u zatvoru, iz ambalaže se vidi koje je visine i zbog kojih "kriminalnih" radnji je završila tamo, ovo mi je baš simpatično. Doduše, nekima je ova ambalaža previše, ali to je sve stvar osobnog ukusa. Notino često ima akcije i theBalmove proizvode ondje možete kupiti po znatno nižim cijenama u odnosu na drogerije.


Mary-Lou Manizer dolazi u količini od 9,06 grama i treba ga potrošiti u roku 12 mjeseci po otvaranju. Što se tiče ovakvih kompaktnih/praškastih proizvoda, osobno koristim ih dulje od roka. Redovito perem kistove i s vremena na vrijeme špricnem proizvod alkoholom te ga na taj način održavam čisitim i dezinficiranim. Proizvod je zaštićen kartonskom ambalažom na kojoj možete pronaći sve potrebne informacije, koje bi vas mogle zanimati.


theBalm Mary Lou Notinohr


Ambalaža proizvoda je vrlo lagana, uvijek sam ju nekako zamišljala puno težom. Vrlo lagano se otvara, što je veliki plus za nas s dugačkim noktima. Mrzim ambalažu koja se teško otvara. Pan highlightera je jako širok, što olakšava korištenje, ako highlighter nanosite širokim i lepezastim kistom. Unutar ambalaže je i veliko ogledalo, što je uvijek koristan dodatak.


theBalm Mary Lou highlighter Notinohr


theBalm Mary Lou Manizer Notinohr


Highlighter nema nikakav miris. Fino je mljeven i utisnut u ambalažu, u sebi ne sadrži nikakve komadiće glittera ili tome slično. Jednostavno u sebi ima brdo shimmerastih čestica koje predivno reflektiraju svjetlost. TheBalm navodi kako se ovaj highlighter može nositi i kao sjenilo, što mogu potvrditi. Nosila sam ga na kapcima, odlične je izdržljivosti i prekrasno se presijava na kapcima. Nije ga problem blendati sa sjenilima. Na kapke sam ga nanosila mokrim kistom, tako da dobijem što jači sjaj. Inače na jagodice obraza ga nanosim suhim kistom jer tamo stvarno ne želim pretjerati sa sjajem. Inače ovaj highlighter koristim već jako dugo i stvarno mi je favorit. Imam ga u mini verziji u paleti In theBalm of Your Hand, ali sam ga poželjela u full sizeu jer mi nije uvijek zgodno nositi sa sobom cijelu paletu.


theBalm Notinohr


Potrebna je vrlo mala količina za prirodan i svakodnevni sjaj. Vrlo je mekan teksturom i blenda se bez pol muke, samo prođem par puta kistom po željenim područjima i on je izblendan. Blješti taman po mom ukusu, baš divno osvježi lice i pruža koži zdravi i suptilni sjaj. U onim rijetkim danima (čitaj večernjim izlascima) kada želim blještati poput disko kugle, nadodam sloj ili dva. Tada se stvarno šljaštim, znači highlighter se može poprilično nadograditi, bez da pretjerano ističe teksturu kože. Zapravo, kod sebe nisam primjetila da uopće ističe teksturu kože. Boja ovog highlightera je šampanj s brdo zlatnih čestica, koje pružaju baš divan, divan sjaj. Mislim da je ovo jedna klasična nijansa koja bi pristajala većini tonova, zato i je toliko popularan. Na donjoj fotki možete vidjeti swatch na ruci, stvarno je divan i suptilan.


theBalm manizer swatch Notinohr

Donje dvije fotka su fotkane pod prirodnim svjetlom.


theBalm Mary Lou recenzija Notinohr
theBalm Mary Lou review Notinohr

Fotka ispod je fotkana pod umjetnom rasvjetom. Na svim ovim fotkama nanijet je samo jedan sloj highlihtera i ovako izgleda moj svakodnevni makeup, mislim da daje stvarno prirodan i decentan sjaj, koji ne izgleda ružno i preočito na koži.


theBalm Mary Lou swatch Notinohr



Highlighter se ne trusi, vrlo jednostavno ga je pokupiti kistom. Osobno ga nanosim oblim kistom za highlighter, ne volim korisitit lepezasti kist jer oblim mogu brže dobiti željeni intenzitet. Na meni ovaj highlighter izdrži cijeli radni dan, a često i dulje od toga. Nakon cjelodnevnog nošenja, počne lagano blijediti, ali je i dalje primjetan i nikad mi se nije dogodilo da mi u potpunosti izblijedi. Po meni se itekako isplati kupiti ovaj highlighter jer mu je kvaliteta odlična i definitivno opravdava svoju cijenu. Troši se sporo, odnosno, sve ovisi o tome u kojoj količini ga nanosite. Ako ga koristite poput mene, na svakodnevnoj bazi, za suptilan sjaj, onda će vam ovaj highlighter potrajati poprilično dugo.


theBalm Mary Lou Manizer highlighter Notinohr


Već godinu i nešto mi je ovaj highlighter u svakodnevnoj uporabi i još mi nije dosadio, dapače, sa svakim danom mi je sve draži. Ako budete u prilici, swatchajte ga u nekoj drogeriji, instantno ćete se zaljubiti u teksturu i boju, odnosno sjaj ovog mališana. Od mene imate tople preporuke za ovaj proizvod.


Jeste li ga isprobali, kakvi su vaši dojmovi? :)

Green

Broj komentara: 8:

  1. Pronašla sam mu odličan jeftiniji dupe -Elf Moonlight pearl, no svakako slažem se Mary je ipak No1

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim ga zato što daje baš lijepi sjaj, a nije prenapadan pa mi je savršen za svaki dan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno to, a lako ga se može nadogradit za jači sjaj. :)

      Izbriši