srijeda, 25. studenoga 2020.

Notino Black Friday - Ideje za poklon

lancome-grandiose-notino_hr

Tražiš poklon za ženu, frendicu, mamu, susjedu, sebe? Say no more jer ja imam brdo ideja za tebe, ne samo ja i Notino ima odlične ideje za poklon

Svi znamo što se bliži, bliže se blagdani i vrijeme darivanja, kad svatko od nas želi razveseliti svoje najmilije. Osobno, kupovanje poklona za druge mi je najdraži hobi i uvijek imam milijun ideja što nekome kupiti. Ako sam u nečemu dobra, onda sam stvarno dobra u kupovanju poklona i u savjetovanju što bi se moglo nekome kupiti. #proud

Na Notinu trenutno traje black friday 25% popusta na top brandove uz kod black25 

Valja iskoristiti takav popust, još ako uzmemo u obzir da je i inače najjeftinije kupovati na Notinu, onda se stvarno isplati razmotriti kupnju tamo. 

 Jedna od ideja je svakako ovaj Lancome Grandiose poklon set. Notino me počastio njime. U setu se za 206,20 kn dobije full size Grandiose maskara, mini olovka za oči u crnoj nijansi (0,7g) i mini dvofazno sredstvo za skidanje očnog makeupa (30ml). O ovim slatkoćama pročitajte nešto niže u postu.

ideje-za-poklon-notino_hr

Moram s vama podijelit još neke ideje za poklone. Dragi muškarci, ako ovo čitate, prvo i osnovno, nema žene koju ne bi razveselio poklon set proizvoda za njegu lica ili tijela. Ako ste totalno bezidejni ili clueless, Notino se pobrinuo za sve. Na njihovom web shopu doslovno ima kategorija pokloni za žene tamo možete pronaći sve što bi se vašoj polovici svidjelo.

Imaju doslovno svega, od predivnih i mirisnih parfema, moji glasovi idu za Yves Saint Laurent Libre ili Caudalie The Des Vignes ili čak i Avon Tomorrow, koji god odaberete, ne možete fulati jer su ovo kultni mirisi koji se sviđaju većini nosića.


lancome-grandiose-set-notino_hr

Ako pak želite kupiti neki set, onda moj glas ide za Orofluido Beauty set, u kojem se dobije ulje i maska za kosu, koji su predobri, kvalitetni, mirišljavi i odlični za kosu. Još jedna od ideja su i Nuxe poklon setovi, vrijede svake lipe. Posebice ako vam se žene vole mazati mirišljavim uljima i kremicama. Moj glas ovdje ide za njihovo novo Huile Prodigieuse Florale, ima predobar miris i super je hranjivo i nježno za kožu. Ah, mogla bi ja ovako u nedogled i doslovno bi na Notinu mogla potrošiti cijelu plaću, koliko oni imaju svega divnoga.  Prenijet ću vam samo kratko dojmove o Lancome setu, tako da ovaj post ne ode u nedogled.

lancome-notino_hr
 
Prezadovoljna sam s maskarom, iako mi je na prvu dizajn drške na četkici bio wtf. Pomislila sam si kako ću manevrirati s ovako zakrivljenom drškom, ali zapravo jako olakšava nanošenje maskare na trepavice. Odlično prianja uz trepuše i obuhvati sve i jednu trepavicu. Super ih razdvaja i pruža odličnu duljinu, čak pruža i solidan volumen, iako bih ja osobno voljela da pruži više punoće trepavicama.

Maskara je super izdržljiva, ne mrda s trepavica dokle god ju ne poželite skinuti. Meni se malo razmazuje ispod oka jer koristim stvarno bogat i kremast puder pa mi se zapravo svaka maskara razmaže ispod oka. Ne razmazuje se jako, ali valja napomenuti da se to zna dogoditi. Nisam očekivala puno od ove maskare jer me u posljednje vrijeme rijetko koja maskara minimalno zadovoljila, a kamo li da me oduševila, previše puta sam se razočarala, ali s ovom sam baš zadovoljna i sretna sam izgledom koji pruža mojim trepušama.

lancome-grandiose-mascara-notino_hr


black-friday-notino_hr

Što se tiče olovke, kremasta je i maziva, ne grebe po oku. Lijepe je crne nijanse, ali nakon nekog vremena gubi na intenzitetu. Volim ju koristiti na unutrašnjosti gornjeg kapka jer tako dobijem lijep i produbljen pogled. Trepavice s tim trikom izgledaju još ljepše i jako lijepo uokviruju oči.

Dvofazno sredstvo je odlično, skida vodootporne maskare u samo par poteza, jako je nježno prema očima, ne nadražuje ih, niti pecka, a učinkovito skida po nekoliko slojeva maskare.  Ostavlja neki blagi sloj na koži nakon skidanja šminke, ali naravno, odmah potom se umivam, tako da mi to nije problem.

Sve u svemu, ovo je jedan odličan set, ako se želite malo razmaziti i počastiti jer vjerujem da svaka žena treba barem jednom probati i fancy maskaru.

lancome-poklon-set-notino_hr

Imate li kakvu listu želja za ovaj Black Friday, što se kupuje, da čujem?

Hvala vam na čitanju!!!

Green

 

2 komentara:

  1. Maskara daje prekrasan efekt, bas sam iznenađena morat ću je isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ostala ugodno iznenađena, s obzirom kako četkica izgleda, mislila sam da neću znati baratati njome :D

      Izbriši