ponedjeljak, 20. prosinca 2021.

Ideje za poklone za žene - Notino

yves-saint-lauren-libre-poklon-set-notino_hr

 

Nemate ideju što pokloniti dragoj osobi, imam spas za vas. Pokloni za žene su muškarcima većinom kvantna fizika, prevelika je ponuda i teško se je snaći u moru proizvoda, stoga sam ja odabrala par svojih favorita koji će vjerujem oboriti svaku ženu/djevojku s nogu. 

Ako baš želite pucat na sigurno, onda vam je notino poklon bon najjednostavnije rješenje. U ponudi imaju poklon bonove od 150, 300 i 500 kuna, vrijednosti bonova su zaista za svaki džep. Inače Notino ima 55 000 proizvoda, vaša draga osoba će si sigurno pronaći nešto. Notino poklon bon se može iskoristiti jednokratno u roku od 12 mjeseci od izdavanja bona. 

Osobno smatram kako su bonovi najsigurniji poklon, posebice ako ste bez ideje. Nikad se ne ću naljutiti na bon kao poklon (hint-hint). :D 

Ako ipak želite kupiti nešto konkretno, evo mojih favorita. Guess Seductive parfem je univerzalan miris, koji će se svidjeti većini nosića. U sebi sadrži note bergamota, kruške, crnog ribizla, jasmina, korjena irisa, cvijeta afričke naranče. Ukratko ovaj parfem je cvjetno-voćni, miris je sladak i dugotrajan. Ko god ga pomiriši, zaljubi se u njega. 

Trenutno ovaj set s fotke košta 295,90, ali ga možete kupiti jeftinije uz notino kod za popust. Set sadrži toaletnu vodu 75ml, mini parfem od 15ml (taman za u torbicu) i mlijeko za tijelo 200ml. Idealan deal.


guess-seductive-notino_hr
Svaka žena voli imati lijepu njegovanu kosu, stoga vam preporučujem kupnju L'Oreal Elseve Dream Long seta za kosu. Ovu liniju koristim od kako je izašla na tržište i imam samo riječi hvale za nju. Kosa je lepršava i blista od nje, doslovno, kosa mi je sjajna ko iz salona. 
Ovaj set košta 96,40 kuna, a u njemu dobijete šampon za kosu 250ml, obnavljajući balzam 200ml i regenerator 200ml. 
Ovo je namijenjeno suhoj i oštećenoj kosi i svim osoboma koje žele imati dugu i zdravu kosu. 


loreal-elseve-dream-long-notino_hr


Ni malo šminke nije na odmet, još jedan od mojih favorita je Nyx On the rise maskara za volumen trepavica. Odlično je za trepke, super ih razdvoji, produlji i pruža im lijep volumen. U setu dobijete ovu odličnu maskaru i njhov hvaljeni tuš za oči. Cijena setu je 146,60 kn. 


NYX-Professional-Makeup-Gimme-SuperStars-Eye-Bestseller-Kit-notino_hr


Ako pak želite nekoga razmaziti do nebeskih visina, onda je Elemis Pro-Collagen set idealan izbor. U sebi sadrži dnevnu i noćnu kremu protiv bora, svaka sadrži 50 ml i cijena ovom setu je 759,20 kuna, što je super deal jer samo jedna krema inače košta preko 700 kuna. Kreme su super hranjive, bogate teksturom, kožu čine mekanom, zdravom i nahranjenom. Divnog mirisa i teksture, nema žene koju ovaj set ne bi oborio s nogu. 

elemis-pro-collagen-set-notino_hr

Kad već spominjemo nešto veće cifre, super poklon bi bio i set od Yves Saint Laurenta (vidi prvu fotku). Definitivno glavna zvijezda ovog seta je Libre parfem, ovo mora imati svaka žena. Libre sam već recenzirala, tako da ne ću puno duljit, samo ću reći da je ovo jedan opojan i zavodljiv miris i mislim da će steći slavu jednog od kultnih parfema. U setu dobijete Libre parfem, olovku za oči i hidratantni ruž za usne. Cijena setu je 664,70 kuna. 

Ovo su samo neki od mojih favorita, ako vam se ništa od ovog ne sviđa, odite direkt na Notino web shop i sami pronađite idealan poklon, još danas stignete naručiti da vam stigne do Božića. Navigacija je jednostavna, čak su i oni sami napravili odjeljke s idejama za poklone, tako da je jednostvano pronaći ili mirisni poklon, nešto za njegu tijela ili pak neki gadget za lice/tijelo. Izbor je na vama, ali kažem, ne možete fulati ni s ovim što sam ja stavila kao prijedloge.

Trk na Notino i sretan vam shopping svima!

Hvala vam na čitanju.

Anamarija 


*sve fotografije su vlasništvo Notina, hvala na posudbi :)
**post je nastao u suradnji s Notinom, ali to ne utječe na moje iskreno mišljenje o proizvodima

2 komentara:

  1. Ni ja se ne bih zalila da bilo sto od tvojih prijedloga nadem ispod bora 😃

    OdgovoriIzbriši