četvrtak, 10. veljače 2022.

Elemis Pro Collagen Marine dnevna krema za lice

 

elemis-pro-collagen-marine-dnevna-krema

Elemis mi je oduvijek tiha patnja, htjela bih probati sve, ali moj novčanik kaže ne. :D Šalu na stranu, danas vam donosim dojmove o Elemis Pro Collagen Marine kremi za lice.

elemis-pro-collagen-marine-krema

Ovo je dnevna krema za lice, Elemis u ponudi ima još i dnevnu kremu sa spf-om i noćnu kremu iz ove linije.  Ova o kojoj ću danas pisati je bez spf zaštite. Cijena joj je 825 kuna za 50 mililitara. Ovo je najskuplja krema koju sam ikad probala.

Proizvođač navodi kako je ovo anti age krema, koja bi trebala  u samo 15 dana vidljivo smanjiti bore i fine linije. Elemis pro collagen marine krema je prvenstveno hidratantna krema, obogaćena je mediteranskom algom  - padina pavoca. Zbog te alge u sastojcima,  krema bi trebala djelovati protiv starenja kože te pomoći u održavanju hidratacije i čvrstoće/punoće kože.  Isto tako, krema je obogaćena karite maslacem koji pomaže kod ožiljaka od akni, obnavlja kožu i hidratizira ju.


elemis-pro-collagen-marine

Ova krema mi je san snova, baš sam uživala koristeći ju, međutim, ne bih ovako odgovorno, kao što radi proizvođač tvrdila da ova krema smanjuje bore. Ne vjerujem da iti jedna krema može smanjiti bore ili maknuti već postojeće bore. Bila bih najsretnija kad bi proizvođači prestali to tvrditi jer stvaraju nerealne slike i očekivanja kod ljudi.


elemis-pro-collagen-dnevna-krema

Koristila sam ju preko dana, iako nema spf u sebi, najčešće sam ju nosila dok nisam morala izlaziti van. Krema je super maziva i bogata. Nešto nevjerojatno kako nahrani kožu, hidrataciju održava na nivou cijeli dan. Šminka odlično sjeda na ovu kremu, baš dobro surađuje s različitim puderima. Ova krema pruža pravi boost koži, koža je nakon korištenja blistava i nahranjena te jako mekana na dodir.  


elemis-pro-collagen-dnevna-krema-za-lice

Mojoj mješovitoj koži je baš pasala, što se tiče bora, odnosno finih linija koje imam oko očiju, mogu reći samo da su bile manje vidljive u smislu da mi je koža bila nahranjena i puna boosta. Nikako mi krema nije maknula te linije, ali je bilo dana kad su bile manje vidljive. Osobno, nisam primijetila da mi je krema pomogla u smanjenju ožiljaka od akni.

 Smatram li da je cijena opravdana s obzirom na učinke koje je imala na mojoj koži? Ne, ne smatram da je cijena opravdana, ali valjda proizvođač zna zašto je cijena takva kakva je. Osobno, ne bih ponovno kupila kremu, koliko god sam je voljela. Doduše nisam ni ciljani kupac Elemisu, tako da, nitko nije na gubitku, osim mene same.

 
elemis-krema-za-lice

Što se tiče ambalaže, napravljena je od stakla, teška je i kvalitetno napravljena. Poklopac je sklon packanju pa je to bilo malo problematično jer sam nakon svakog korištenja morala ga brisati od otisaka prstiju. 

Krema ima ugodan i nenametljiv miris, mene je asocirao na miris saća, ne znam odakle sam baš njih izvukla, ali svaki put dok bi se mazala kremom, osjetila sam taj miris. Miris se naravno ne zadržava na koži, tako da ste bez brige, u slučaju da vam se ne bi svidio, meni je bio baš privlačan. 


elemis-dnevna-krema-za-lice



elemis-pro-collagen-cream

Kreme nije potrebno puno jer se jako lijepo razmazuje pa bi 50 ml trebalo potrajati neko vrijeme, u slučaju da se odlučite za ovu kremu, svakako preporučujem da bolje uzmete onu sa spf zaštitom, bolje je preko dana nositi spf zaštitu. Em što nas štiti od štetnih uv zraka, em nam zaštita služi i u održavanju lijepe i mladolike kože i puti. 


elemis-pro-collagen-marine-cream

Sve u svemu, krema je odlična za kožu, hidratacija joj je odlična, izgled kože nakon korištenja je itekako zadovoljavajući, koža je mekana kao baršun. Jedini nedostatci ove kreme su cijena te nedostatak spf zaštite.

Jeste li isprobali ovu kremu ili ju planirate probati? 

Hvala vam na čitanju!

Green


Nema komentara:

Objavi komentar