četvrtak, 14. travnja 2022.

Yves Saint Laurent 29 Coral Revolt - TOP ruž za usne

yves-saint-laurent-the-slim-mat-ruz-notino_hr

 Tko bi rekao da ćemo nakon dvije godine skinuti maske i ponovno nositi ruževe. Kad je idealno vrijeme za kupnju novog ruža, ako ne sad? E pa imam preporuku za jedan top ruž za usne, a radi se o Yves Saint Laurent slim mat ružu u nijansi 29 Coral Revolt.

Ruževi za usne su mi u posljednje vrijeme služili samo za po doma, onako za vlastiti gušt ili za kavice na terasama, ali sad konačno mogu i na posao nositi sve divote koje imam. Danas vam tipkam svoje dojmove o najnovijem članu moje kolekcije. Ovo mi je već drugi Yves Saint Laurent ruž za usne i ni ovaj me nije razočarao.


yves-saint-laurent-mat-ruz-za-usne-notino_hr


Nijansa je apsolutno prekrasna, idealna za ovo proljetno i ljetno vrijeme koje nam dolazi.  Ne znam ni sama kako bih točno opisala ovu nijansu, ružičasta je, ali u sebi ima primjese koraljne, ovisno pod kojom svjetlosti gledate. Osobno vidim puno više koraljne, dok mama kaže da vidi dosta ružičaste. Nema u sebi onaj plavičasti podton, koji izbjeljuje zube, više ima neki toplo-neutralni podton. Bez obzira, zubi ne izgledaju žuto i neugledno. Nijansa odlično osvježi lice i totalno privlači poglede.  Ova nijansa mi je nekako kameleonska, totalno se prilagođava i uz svijetlu putu i uz tamniju put (čitaj self tan, khm, khm) :D


yves-saint-laurent-ruz-za-usne-notino_hr


Ruž je mat završetka, nije onaj full mat i zbog toga nije isušujuć. Više je polu-mat, zbog svoje mousse teksture. Osobno, volim mat ruževe, ali su mi uvijek draži ovi mousse teksture jer se lakše nanose i nose. Uvijek je lakše cijeli dan nositi ovakav ruž u odnosu na neki full mat. Na mojim usnama izdrži solidnih 6 sati i za to mu dajem čistu peticu. Naravno s vremenom počinje blijediti s usana, blijedi ravnomjerno, ali naravno prvo nestane s unutarnje strane usana.


yves-saint-laurent-coral-revolt-ruz-notino_hr


Zbog svoje teksture i završetka, ne prelijeva se preko usana, niti se uvlači u borice, ali je svakako preporučljivo imati nahranjene usne jer na suhim neće izgledati lijepo. Ne preživi hranu, ali zato pića preživi, ali se preslikava na čaše/šalice. Za sobom ostavlja stain, tako da ste mirne kod nošenja ovog ruža, čak ako se i izbriše s nekog dijela usana, ne izbriše se u potpunosti.

Već sam nekoliko puta rekla, ali moram se ponoviti, volim ruževe mousse teksture jer daju punoću usnama i dok nosim ovakve ruževe, usne mi izgledaju sočnije, punije i ljepše.


yves-saint-laurent-coral-revolt-notino_hr


Ima blagi miris latica ruža, onako neka klasika i profinjenosti onih starih maminih ruževa. Što me pomalo čini nostalgičnom i sviđa mi se miris, bez obzira na to što inače nisam neki veliki fan mirisa ruže. Miris je naravno nenametljiv i na usnama ga nećete osjetiti. 


yves-saint-laurent-ruzevi-za-usne-notino_hr


Sam oblik ruža je malo zeznut za nanošenje, najviše zbog rubova, ali jednom dok ulovite štimu s njim, nema problema kod nanošenja. Za potpuno prekrivanje usana, potrebna su dva sloja, jedan mi nekako nije dovoljan.  Po meni ispod ovog ruža nije potrebna olovka, eventualno za obrubljivanje usana, ali za nas lijene super funkcionira i bez olovke.


Yves Saint Laurent ruž je u slim ambalaži sa prepoznatljivim YSL logom i crno-zlatnim nijansama. Crno i zlatno su nekako sinonim za profinjenost i bogatstvo, stoga ruž izgleda luksuzno i lijepo bez obzira na to što je napravljen od plastike.


yves-saint-laurent-coral-revolt-swatch-notino_hr


Dolazi u količini od 2,2 grama i cijena na Notinu mu je otprilike 290 kuna, ali se većina nijansi može pronaći i na sniženju, recimo ova moja 29 Coral Revolt je sada snižena na 214,31 kn. U ponudi imaju oko tridesetak nijansi, tako da ćete sigurno pronaći neku za sebe, ja sam se jedva odlučila između svih divota.

Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovim ružem, od top nijanse, do trajnosti i izgleda ambalaže. Još jedan ljepotan u kolekciji, koji će biti voljen, mažen i pažen.

yves-saint-laurent-coral-revolt-lipstick-swatch-notino_hr


Jeste li isprobali koji od Yves Saint Laurent ruževa? Kako vam se čini ovaj i koji mi ruž preporučujete za ovo proljetno razdoblje?

Hvala vam na čitanju!

Green

*post je nastao u suradnji s Notinom, što nije utjecalo na moje iskreno mišljenje


2 komentara:

  1. Nijansa izgleda apsolutno predivno i odlično ti stoji! Čini mi se da će mousse tekstura ruževa postati sve traženija jer se svi lagano odmičemo od ekstremno matt i isušujućih tekstura, treba nam nešto bogato i hranjivo, a upravo to pružaju ovakvi ruževi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Slažem se i ja se nekako sve više odmičem od ekstremno mat i suhih, a pogotovo sad kako smo skinuli maske pa još usne nisu toliko navikle na suhi zrak i ostale utjecaje.

      Izbriši