nedjelja, 15. svibnja 2022.

Ziaja piling za tijelo - Marshmallow - Notino

 

piling-za-tijelo-notino_hr

Sjećate se prošle godine i silne pomame za novim Ziaja pilinzima za tijelo? E pa konačno je jedan i kod mene došao na red za testiranje i pisanje dojmova. Danas vam pišem kakav mi je Ziaja Marshmallow šećerni piling za tijelo.

Osobno sam ljubitelj šećernih i „grubih“ pilinga za tijelo, nekako dok koristim takve imam dojam da mi dobro i detaljno očiste kožu. Za razliku od lica, tijelo redovito ribam pilingom, a posebice kako nam se približava ljeto.


ziaja-piling-recenzija-notino_hr

Prednosti redovitog pilingiranja tijela su mnogobrojne, od toga da se manje urastaju dlake nakon brijanja/depiliranja, do toga da je koža mekša, njegovanija i ljepše izgleda pa sve do manje vidljivosti celulita jer masiranjem stimuliramo kožu i redovitim korištenjem, možemo vizualno poboljšati izgled kože.  

Je da ja još nisam došla do manje vidljivosti celulita, što, da se odmah ogradim, ovaj piling ni ne tvrdi da uklanja celulit, nego je to neka moja teorija u glavi, radi koje se bolje osjećam, dok trljam sve živo i mrtvo na svoja ogromna bedra.  :D No da, ono što hoću reći je da je pilingiranje dobro i zdravo za našu kožu.

 

ziaja-njega-tijela-notino_hr

Ziaja Marshmallow piling je ko što sam već rekla šećerni, obogaćen je prirodnim kristalima šećera i proizvođač navodi kako je idealan za sve tipove kože. Sam naziv mu govori da miriši slatko, toliko da vas zubi zabole. Osobno, miris me oduševljava i s guštom svaki put koristim ovaj piling. Piling miriši po jagodama i sljezovim kolačićima, prava slatka, šećerna bomba, doslovno.  Nakon korištenja cijela kupaonica miriši po jagodama. Miris se izneđujuće dugo zadržava na koži, osjetim ga i nekoliko sati nakon korištenja.

Dolazi u količini od 300 ml, što je izdašna količina, ali opet, za tijelo, dosta brzo se troši. Cijena mu je oko 40 kuna. Omjer cijene i kvalitete je super jer je piling vrlo povoljan, a više nego odlično čisti i djeluje na kožu. 

ziaja-body-peeling-notino_hr

Piling je neke srednje grubosti, ima te kristale šećera u sebi, koji u dodiru s vodom i trljanjem postaju sve manji, a i ovaku su sitni i fini. Dobro očisti kožu od odumrlih stanica i za sobom ostavlja neki fini uljni sloj. Volim dok mi piling ostavi sloj na koži, a ne ko neki koji ostave suhu kožu i jedva čekaš da se namažeš kremom. Kod ovog to nije slučaj, super očisti i ostavi kožu nevjerojatno mekanom i blistavom. Baš volim kako mi je koža glatka i podatna nakon pilingiranja, a posebno dok sredim laktove i suha stopala. Naravno poslije pilinga stavljam losion za tijelo, kako bih još dodatno nahranila kožu.

 Od kako redovito koristim piling, vjerujte da imam manje problema s uraslim dlakama, stvarno znači koristiti piling, posebno ako koristite epilatore i tome slične spravice.  Ovaj piling koristim i na bikini zoni i odličan mi je i za to područje, ne iritira mi kožu.

Da napomenem, za sobom u kadi ostavlja klizav sloj pa pripazite dok ga koristite.


ziaja-piling-notino_hr

Uz ovaj piling mi je želja isprobati i Lemon Cake piling, mislim da ću njega na ljeto, onda volim koristiti osvježavajuće mirise. Također želim probati i Ziaja Cupuacu šećerni piling, njega ću na zimu, po fotkama mi izgleda ko da bi ga mogla jesti. :D

Jedva se suzdržavam da ne pojedem i ovaj Marshmallow, ko što vidite i po fotkama izgleda jestivo, mene asocira na voćni jogurt, izgleda baš primamljivo, ali naravno, nije jestiv, ne pokušavajte to kod kuće. Šalu na stranu, uz to što izgleda i miriši lijepo, lijepo i odrađuje svoj posao i od mene imate preporuke za ovaj piling. Pristupačne je cijene, odlične kvalitete, koža je ko bebina nakon korištenja, ma top mi je ovaj piling.

 

ziaja-piling-za-tijelo-notino_hr

Jeste li isprobali ovaj piling? Koji je vaš go to piling za tijelo?

Hvala vam na čitanju!

Anamarija


*post je nastao u suradnji s Notinom, što ne utječe na moje iskreno mišljenje i dojmove

2 komentara:

  1. jedina zamjerka na njihove pilinge mi je to što mi ostavljaju nekakav mastan trag na koži, a svi od reda miriše božanstveno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, treba ih baš dobro isprati, ali zato i njeguju kožu pa su valjda zato tako masni. :D

      Izbriši