utorak, 29. listopada 2019.

Nuxe Creme Prodigieuse Boost - Notino

nuxe-creme-prodigieuse-boost-notino_hr


Nedavno je Nuxe na tržište izbacio novu liniju proizvoda pod nazivom Creme Prodigieuse Boost. Cijela linija je multikorektivna i radi na boostu mladosti i ljepote kože. Danas možete čitati moje dojmove o noćnom obnavljajućem balzamu.

Inače je ovaj balzam namijenjen za sve tipove kože, ali u cijeloj liniji su dostupni i proizvodi za mješovitu/normalnu/suhu kožu, tako da ima za svakog ponešto. Njega lica mi je jako važna, puno važnija od šminke, a posebice u ovom razdoblju dok se borim s dehidriranošću i sivilom kože, tako da sam se baš razveselila dok sam vidjela da je ova linija dostupna na Notinu.



nuxe-creme-prodigieuse-notino_hr


Proizvođač navodi sljedeće: "Ovaj balzam za lice s antioksidativnim kompleksom cvijeta jasmina pomaže koži da se obnovi tijekom noći od svih štetnih utjecaja svakodnevnog užurbanog života (stres, umor, onečišćenje i sl.) poštujući pritom njezin prirodan balans. Njezina ultra zaštitna tekstura obogaćena uljem makadamije pruža koži ugodnu mekoću bez masnog osjećaja na koži. Koža je ujutro opuštena, a ten svjež. Lice je energizirano i spremno za izazove novoga dana."
Moja koža je mješovita i trenutno imam svakodnevne borbe s dehidriranošću kože i nekih dana, gotovo da ni ne vidim svježeg zraka, puno vremena provodim unutra i za laptopom pa mi se i to odrazi na umorni izgled kože. Kao što i obećava Nuxe noćni obnavljajući balzam mi vrati živost licu. Borbu s dehidriranošću mi svodi na minimum, da se razumijemo, ima dana dok mi je koža u jadnom stanju da posrkne u sebe sve žive preparate koju stavim na nju. Ovaj balzam je odličan u hranjenju kože i vraćanju sjaja i zdravog izgleda kože. Doslovno ju boosta. Zadovoljna sam učinkom na svojoj koži, kroz par dana korištenja dobijem njegovaniji i bogatiji izgled kože. Trenutno uz serum koji koristim, ovaj Nuxe balzam mi pruža svu njegu koju moja koža traži.

nuxe-nocni-obnavljajuci-balzam-notino_hr


Koristim ga u noćnoj rutini, balzam je kremasto-gelaste teksture, jednostavno se razmazuje po koži i odmah po nanošenju pruža neki blagi sjaj i zdraviji izgled koži. Na mojoj koži se poprilično brzo upije, za sobom ne ostavlja nikakav sloj na koži. Ujutro se budim s mekanom i zaglađenom kožom.

Ovdje možete vidjeti cjeloviti sastav balzama: AQUA/WATER, DICAPRYLYL ETHER, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, SQUALANE, DIMETHICONE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, OCTYLDODECANOL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, RIBOSE, SODIUM GLUCONATE, OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, MICA, CI 77491/IRON OXIDES, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL [N3902/A]

nuxe-nocna-krema-notino_hr

Nisam stručnjak po pitanju sastojaka, tako da ovo što pišem, ipak uzmete s rezervom, vidim da je parfem na desetom mjestu sastojaka, a pošto se on navodi kao iritans, želim to navesti. Eto, ako imate kožu koja reagira na takve stvari, pripazite. Osobno ne mogu reći da mi neki od ovih sastojaka smeta. Kad smo već kod parfema, meni krema miriše božanstveno. Ima blagi, cvjetni miris, osjeti se miris jasmina, pomiješan s nekim slatkastim mirisom, koji ja ne mogu odgonetnuti. U svakom slučaju, miris me opušta i baš mi se sviđa. Nije nametljiv i ne zadržava se dugo na koži. Ko što sam rekla, balzam je lako maziv, divno klizi po koži i meni je totalni gušt trackati se njime.

Nisam primjetila nikakve negativne učinke zbog korištenja ovog balzama. Ne čepi pore i na mojoj koži ne stvara nered u smislu prištića ili komedona.

Što se tiče ambalaže, ako ovaj izgled ne vrišti moje ime, ne znam što vrišti. Roza je moja boja, totalno ja, girly, jednostavnih linija, baš mi je gušt gledati ju na kozmetičkom stolu. Inače je teglica jako teška i odaje dojam luksuza, poklopac je zrcalni, s Nuxe logom. Na izgled je poklopac jako profinjen, ali je načinjen od plastike. Međutim, sve u svemu, ambalaža pruža skupi izgled i meni se sviđa, instagramabilan je. :D

Balzam dolazi u količini 50 mililitara, s rokom trajanja 6 mjeseci po otvaranju. Dolazi zapakiran u kutijicu, na kojoj se nalaze sve bitnije informacije. Sam balzam je blage rozaste nijanse i u mom rozastom svijetu, totalni gušt za korištenje.

Sad, nakon što sam isprobala ovaj balzam, imam još veću želju isprobati balzam za okoloočno područje.

nuxe-notino_hr


Jeste li iprobali štogod iz nove Creme Prodigieuse Boost linije, kako ste zadovoljni?

Hvala vam na čitanju!

Green

*proizvod mi je ustupljen od Notina na isprobavanje, što ne utječe na istinitost ovog posta

Nema komentara:

Objavi komentar