utorak, 15. studenoga 2016.

Nivea 3u1 micelarna voda - recenzija


Bok društvo, zdravi mi bili, donosim vam recenziju meni jako drage micelarke, ipak mi je to najdraži brand. Ovu micelarnu sam dobila od frendica za rođendan još u lipnju. Ako želite saznati koju više, nastavite čitati. :)




"Nivea 3u1 micelarna voda za čišćenje lica za sve tipove kože čisti, uklanja šminku s lica i područja oko očiju i hidratizira, sve u jednom koraku. Njegujuća formula s dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa dubinski čisti zahvaljujući ekstra učinkovitom, a istodobno blagom kompleksu. Ne sadrži parabene, boje, mirise ni alkohol."

Cijena ove micelarne je 26,90 kn, trenutno je neka akcija u dm-u pa se uz micelarnu dobije neki proizvod gratis, čini mi se blazinice (nisam sigurna), bacite oko u dm. Micelarnu je potrebno potrošiti u roku 12 mjeseci po otvaranju, kaj nije problem (ovisno s koje strane gledate) jer se micelarna dosta brzo troši. Možete ju kupiti u svim drogerijama i većini trgovačkih lanaca.




Bočica micelarne je prozirna pa u svakom trenu možete vidjeti koliko proizvoda imate. Koliko sam primjetila, svi proizvođači svoje micelarne pakiraju u prozirnu ambalažu kaj je po meni odlično. Osobno mrzim iz dna duše dok moram bočicu okretat prema svjetlu da vidim koliko mi je čistača ostalo unutra.

Otvor bočice je solidan i nije prevelik te mi se nije desilo da mi puno tekućine iscuri van, ko što mi se inače događa s ostalim micelarnim otopinama.




Ova micelarna ima vrlo, vrlo blagi miris, naravno po dobrom starom običaju ga ne znam opisati. Inače se ne osjeti, osjetite ga tek dok nos prislonite skroz k otvoru ili dok micelarnu izlijete na blazinicu. Prva stvar koja mi padne na pamet dok šnjofkam micelarnu je čistoća, eto miris me asocira na čistoću. :D Dok upotrebljavate ovu micelarnu, na licu nećete osjetiti miris. Također mirne duše možete skidati ruževe s usana jer ako slučajno liznete usne nećete osjetiti nikakv okus ili miris, vjerujte isprobano, doslovno sam išla oblizivati usne odmah po korištenju micelarne i nisam ništa osjetila.

Po pitanju skidanja šminke ova micelarna je odlična. Doslovno skida slojeve šminke. Ne koristim vodootpornu šminku pa vam ne mogu reći skida li takvu. Stvarno je učinkovita i u jednom potezu skida puder, dobro mi skida i maskaru s očiju, doduše prvo moram natopljenu blazinicu jedan časak držati na oku, tak da micelarna uspije otopit maskaru. Dogodilo mi se par puta da mi je micelarna otišla u oko, ali mi nije nadražila oči ili tome slično, po tom pitanju je vrlo nježna.
Mislim da mi je ovo prva micelarna nakon koje nemam potrebu za umivanjem. Odmah da razjasnim, umivam se nakon korištenja ove micelarne samo zato jer mi je to navika. Nakon korištenja na licu imam osjećaj potpune čistoće i lice mi nije niti malo ljepljivo i zato imam osjećaj da se ne moram umiti.

Sastojci ⇣





Kao nedostatak ove micelarne bi navela činjenicu da se stvarno brzo troši, ko da ju pijem i to mi se ne sviđa jer je količinski ima 200ml kaj je u odnosu na neke druge micelarke malo jer drugi brandovi imaju duplo više proizvoda. Mama mi je neki dan rekla kak ima ove micelarne i u količini od 400ml, navodno je vidla reklamu na tv-u, nisam sigurna je li to istina, ako netko ima info nek piše u komentarima. :D Inače omjer cijene i kvalitete je odličan, nije skupa, a stvarno odlično odrađiva svoj posao.

Osim što je učinkovita, vrlo je nježna prema koži, temeljito ju očisti, bez da ju nadraži ili isuši. Nakon korištenja moja koža je čista, osvježena, mekana i glatka te nema nikakvog osjećaja zatezanja. Vjerujem kako bi i osobe s osjetljivijom kožom mogle koristiti ovu micelarnu.

Sve u svemu obožavam ju koristiti i moje frendice nisu fulale, još jednom fala kaj ste mi ju kupile. 💖

Jeste li vi isprobale ovu micelarnu i koju trenutno koristite?


Green 💋

21 komentar:

  1. Imala sam prijašnju niveu, ovu nisam probala, sada koristim garnier rozu i olival sa smiljem, te su mi najbolje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam i ja Garnierovu, bila mi dobra, al ne ko ova. :) Na wl mi je Olivalova, volim sve sa smiljem tak da ću si ju def. kupit. :)

      Izbriši
  2. Vidjela sam i ja tu reklamu na tv-u, ima ih sada i u količini od 400 ml, mama ti je u pravu :D! Ja još imam u zalihama Byphasse micelarnu, ali ju zaboravim koristiti. Najlakše mi je skinuti make up umivanjem!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super onda, bolje da pitam nego da širim dezinformacije jer mojoj mami nije za vjerovat dok je kozmetika u pitanju. :D

      Izbriši
  3. isprobala sam ovu micelarnu i stvarno je dobra, ali imam za potrosit byphasse pa cu nakon nje preci na niveu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam i ja Byphasse, al od nje mi je bilo lice malčice ljepljivo, a od ove nije...al to su sve nijanse, svaka micelarka koju sam do sad imala mi je bila zadovoljavajuća. :)

      Izbriši
  4. Vidjela sam je u dm-u. Mislim da je 40 kn. Inače, nakon svih isprobanih micelarnih jedino se Niveinoj opet vraća jer dobo očisti make up, a i baš kao što navodiš uopće nemam potrebu umivati se nakon nje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bila prekjučer u dm-u i cijena 26,90 plus blazinice gratis, to je možda neka akcija ili jednostavno mijenjaju cijenu pošto su sad uvrstili u ponudu micelarku od 400ml, nemam pojma iskreno...Mislim da ću se i ja vratit, ali prije toga moram još neke druge isprobati, baš me zanima ona Olivalova sa smiljem.

      Izbriši
  5. imam Baleu, još malo, pri dnu je i već gledam kako ću kupiti onu novu Olival, sa smiljem. nakon brda pozitivnih recenzija- moram je probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf i ja ju moram probati, ona mi je na popisu dok potrošim ove dvije koje sad imam. :D

      Izbriši
    2. Meni je (bila) dobra. Ja zadovoljna. Skida sminku dobro. Za oci malo vise treba ali ok. Sminku s ociju ionako skidam Avon odstranjivacem make up-a s ociju ili Afrodita uljnim odstranjivacem(isto samo make up s ociju).
      Ali moju preporuku za Baleu imas!
      (Dok im micelarne maramice i nisu nesto ali poslužen isto za skidanje sminke s lica. To ti je moj putni primjerak. Ne volim nositi bocice iz straha da se ne otvore i proliju pa kada negdje idem- micelarne maramice!!

      Izbriši
  6. Nisam imala dobrih iskustava s mlijekom za čišćenje iz iste linije. :( ALI opet, dolazim u iskušenje da kupim ovu micelarnu jer zvuči jaaako dobro. Po sitnim karakteristikama je bolja od Byphasse moje trenutno omiljene, ali je opet i dosta skuplja. Kupiš mi? hahah :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala to mlijeko, jedino mlijeko koje koristim je ono od Avona... Fkt je dobra, nećeš požalit ak ju probaš... Kupim, dok se vidimo, ahahahha. :P <3

      Izbriši
  7. He, he, ja sve micelarne jako brzo trošim, ko da ih pijem :D Nisam probala ovu Nivea, ali mi djeluje sasvim zadovoljavajuće :D Trenutno koristim Mixa micelarnu i jako sam zadovoljna :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma i ja, al ovu nekak posebno brzo trošim, a neću ju prebrzo jer mi je jako draga. :D Ja imam Mixinu za suhu kožu, nisam baš nešto oduševljena, ostaje mi ljepljiv osjećaj i ak mi ode u oko, pecka me.. :/

      Izbriši
  8. Baš sam prije nekoliko mjeseci podijelila na svojoj stranici oduševljenje ovom micelarnom. Meni je jednako dobra kao LRP micelarna, a puuuuuno manje košta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači nisam jedina koja je oduševljena. :D LRP nisam probala, nekak imam neke cjenovne granice dok su micelarke u pitanju. :D

      Izbriši
  9. Super mi zvuči ova micelarna ... dolazim u iskušenje iako Niveine proizvode ne koristim previše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Niveine proizvode doslovno obožavam, samo me jedan njihov dezić razočaral, ostale stvari mi odogovaraju. :) Ako probaš, javi dojmove. :)

      Izbriši
  10. Mene peče oko očiju, ne znam zašto. Šta mislite? I meni se dosta brzo troši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće da imate osjetljivije oči od mene, da li vam se to događa i s ostalim micelarnim otopinama? Možda bi bilo najbolje da za okoloočno područje koristite dvofazne odstranjivače makeupa, jako su učinkoviti, a stvarno nježni. :)

      Izbriši