petak, 25. studenoga 2016.

Max Factor 2000 Calorie - recenzija

Olaa people, ja malo prizdravila i odmah sam se bacila na tipkanje ove recenzije. Saznajte zkj sam razočarana ovom maskarom.

Kupila sam ju u dm-u za cca 80 kuna i ova moja je jedina koja je na sebi imala dodatnu foliju kao zaštitu, drago mi je da drogerije sve više proizvoda štite od kokoši koje moraju otvarat sve, a ne samo testere. Inače ova je jedina na polici imala tu foliju, ne znam iz kojeg razloga ostale nisu.



Ovu maskaru mnogi smatraju kultnom i shvaćam zbog čega ju smatraju, naime vidla sam njeno djelovanje na frendici. Isprva sam mislila da si je frendica doradila trepuške u salonu, ali onda mi je rekla da su takve zbog ove maskare. Naravno da sam ju odmah poželjela jer su joj trepavice izgledale fenomenalno, kod mene je taj učinak izostao i po meni je ova maskara srednja žalost. Vidjet ćete na fotkama niže u postu.




Znači za tih 80-ak kuna ćete dobiti 9ml proizvoda koje ćete morati potrošiti u roku 6 mjeseci, iskreno, neće vam izdržat 6 mjeseci, ja ju evo koristim 4 i već se suši lagano i dala je svoje, nisam ju ni namjeravala koristiti pola godine. Možete ju nabaviti u svim drogerijama, dm, Muller, Bipa, Kozmo, ali hvatajte neke akcije, a ne da se zeznete ko ja pa ju kupite po punoj cijeni i onda ne napravi ništa posebno od trepavica.





Iz Max Factora navode kako je ovo maskara koja pruža 300% više volumena, meni ne pruži ni 50%, a kamoli ovih tristo, pretjerali su s marketinškim sra*ima. Također navode da se ova maskara ne razmazuje, što je u potpunosti točno.
Ova maskara vam se neće razmazati, niti trusiti, jednom dok ju stavite na trepavice, brzo se posuši i ne mrda s njih dok ju ne odlučite skinuti.
Moja verzija nije vodootporna i skidam ju Avonovim mlijekom za skidanje make up-a ili Niveinom micelarnom. U oba slučaja normalno se skine s trepavica. Nisam plakala s ovom maskarom na očima pa vam ne mogu reći skine li se na taj način, ali mislim da se ne skine jer dok ju skidam s očiju, prvo moram blazinicu s proizvodom držati na oku kako bi otopila maskaru. Naravno, govorim da vam se neće skinuti s kojm suzicom, ali ako namjeravate roniti potoke suza, preskočite nanošenje maskare. 😂
Isto tako ako slučajno protrljate oči, neće se trusiti s trepavica, baš se lijepo zaljepi za njih i to joj smatram kao veliku prednost jer ne volim one maskare koje s vremenom jednostavno počnu nestajati s trepavica.
Maskara je na sušoj strani, vjerujem da će se to većini svidjeti, ja sam u onoj drugoj skupini koja voli izrazito mokre maskare. Dok ju stavite na trepavice, jako brzo se posuši.




Četkica je normalne veličine i širine te se od kraja prema vrhu sužava. Ima ona čekinjasta vlakna (nije gumena), po meni je ovo standardna četkica s kojom nitko ne bi trebao imati problema. Nije mi se dogodilo da sam maskaru razmrljala po kapku. Miris maskare je standardan, kao i u svih maskara, samo je ovoj puno, puno nježniji i ne osjeti se jako.
Četkica lijepo obuhvati trepavice i pruža im duljinu, ali ne i volumen, moje trepavice više slijepi nego što ih razdvoji. Također super uvija trepavice, tak da je to plus za sve nas koje zaziremo od uvijača (sotonin pomagač). Dolje vam prilažem kolaž kak djeluje na mojim trepuškama, s tim da sam samo za potrebe posta stavila drugi sloj, inače sam ju nosila u jednom sloju.





Gledano s gledišta moje frendice (kojoj fkt napravi čudo od trepuški), mogu shvatiti zašto je ovo kultna maskara, s mojeg gledišta, previše para, a premalo muzike. Totalni dokaz da jedan proizvod ne djeluje jednako na svima i vjerujem da ste većina vas jako zadovoljne ovom maskarom. Pošto od mojih trepavica ne napravi ono kaj ja tražim od jedne maskare, a to je volumenoznost, neću ju više kupovati. Iskreno nisam fan dugačkih spajderskih trepavica s bez ili jako malo volumena.
Jeste li isprobale ovu maskaru i kak vam se čini?

Green

Broj komentara: 20:

  1. Nisam je probala.
    A i necu.
    Ja imam lijepe i duge trepavice pa meni i Essence maskare sasvim dobro odgovaraju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam puno Essencovih isprobala, najviše Avonovih i Maybellineovih. :)

      Izbriši
  2. Nisam ju isprobala još no ne privlači me nešto posebno... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam ju i dugo mi je bila favorit, no sad mi više ne odgovara. Više volim maskare koje mi pružaju velik volumen. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. joj sad me zanima kako izgleda na frendici :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, šteta kaj nemam fotke, a frendica ju više ne koristi... :)

      Izbriši
  5. Meni ova maskara na tebi izgleda divnooo. uopće ti ne treba volumen kad ga imaš prirodno :D <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Maskara je oodlična jer sam ju prije imala <3 jedna od najboljih :) imala luxe iz avona a sad essence i clarins. super su ti trepke ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fala. :) Meni je najbolja avonova big&daring, essenceove me nekako ne oduševljavaju, još nisam naišla na neku koja bi mi bila super, a clarinsovo nisam nikaj isprobala.

      Izbriši
    2. ma meni je sve avonovo super <3 :) imam i ja tu maskaru :D ali nisam ju još otvorila, ima zanimljivu četkicu :D baš je krupna, zadebljana zaobljena po sredini, super mi se čini, ali imam dvije otvorene pa mi glupo još koju otvarati samo da se suši :)

      Izbriši
    3. Na početku bloganja sam pisala o njoj, totalno sam oduševljena jedino bi mi bilo draže da je četkica gumena. :D Znam, tak sam i ja prije imala po nekoliko otvorenih, sad šparam pa otvaram novu samo dok onu prije potrošim. :)

      Izbriši
  7. I ja sam si ovu maskaru jemput kupila jer su ju svi živi hvalili, a kad ono obični šit -.-' Na tebi opće ne zgleda loše, baš naprotiv :D
    Hahahah sotonin pomagač xD Ja se bez tog čuda nemrem našminkati. Užas kak su mi trepavice kratke, ravne i retke :'(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda ko i neka essenceova od 20kn, a ovu sam ipak malo više platila od toga, tak da, pridružujem se tvojem klubu hejtanja i sigurno više ne kupujem. :D Sva sreća da su moje ono solidne, same su dost uvinute, ne znam kaj bi bilo da nisu :O

      Izbriši
  8. Razumijem te skroz, meni je jedan puder, kojima je svimaa odličan, meni katastrofa... ne djeluje sve na svakoga isto.. meni je ovo najbolja maskara ikad, eto, bilo bi dosadno da smo svi isti!! :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš, recenzije uopće nebi bile zanimljive i nebi imale smisla da svima pašu iste stvari. :D

      Izbriši
  9. Godinama sam samo nju kupovala, jos od srednje skole.. pred koju godinu ju kupim ponovo i to vise nije to, nesto su mijenjali i nikako mi ne odgovara. Sad je vec sigurno 3-4 god nisam kupila

    OdgovoriIzbriši
  10. Ova maskara jako dobro izgleda na tebi u dva sloja, ocekivala sam neku grozotu nakon nekih rijeci koje si napisala o njoj ��
    Meni je to maskara koji apsolutno uvijek imam, ali za nesto glamuroznije koristim jos jednu maskaru preko nje. Za svaki dan dva sloje ove su bas taman sto zelim :)

    OdgovoriIzbriši