subota, 18. srpnja 2015.

Vichy Aqualia Thermal Night Spa


Zdravo lijepi moji,

kak živite po ovim pasjim vrućinama? Ja laganini, više volim ljeto nego zimu pa se ne žalim puno. :D Odlučila sam vam reći pokoju o kremici koju koristim već nekoliko mjeseci i koja mi se zavukla pod kožu, doslovno. ;) Radi se o noćnoj kremici iz Vichy tvornice snova. :)
Kao i uvijek, prvo vam želim pokazati kaj iz Vichyja kažu za ovu kremu:

"Mirisna hipoalergena formula. Ispitana pod dermatološkim nadzorom. Bez parabena. Svjež, istovremeno lagan i bogat kremasti gel koji kožu čini baršunastom."

"Termalna voda Vichy obogaćena s 15 minerala koja se koristi u Vichy spa centru, udružena je s hijaluronskom kiselinom kako bi obnovila kožu preko noći, kada je proces regeneracije na vrhuncu."




Krema dolazi kao što vidite u steklenoj teglici, meni se osobno sviđa mornarski izbor boja, iako više volim kremice s pumpicom. Količinski ćete dobiti 75 ml kreme, što je izdašna količina, a za tu količinu ćete platiti od 205-210 kuna, ovisno u kojoj ljekarni kupujete. :)



Sama krema je plavičaste nijanse, po meni odlična i prigodna nijansa za sav taj spa dojam. Tekstura kreme je gelasta, srednje gustoće. Krema se brzo upija i mogu reći da rashlađuje kožu. Koristim je navečer u tankom sloju, a ponekad i u debljem kao masku. Ujutro mi je koža baršunasto mekana, nahranjena, svježa i spremna za nove pobjede. :)



Ukoliko vam je koža sklona iritacijama i blagom crvenilu, ova krema će vam to ublažiti, barem je meni. Čini mi se da je za to zaslužna već gore spomenuta termalna voda. Ova krema mi niti jednom nije stvorila prištiće, niti začepila pore.



Kao prednost ove kreme bih navela činjenicu da zaista i odradi sve kaj je i navedeno da radi, znači obnavlja, hidratizira i pruža odmorni spa učinak, nije da sam ikad bila na spa tretmanu. :/ :D Kao mane bih joj navela kaj je u teglici bez pumpice i eventualno cijena...iako ako si preračunate količinski 75 ml nije malo, vjerujte potrajati će vam. Mislim da je više problem naš balkanski način razmišljanja: "200 kn za jednu kremu #nedam." :D Koristim ju od proljeća i moja seka svaki put dok je tu mora trackat lice i još uvijek je imam nešto manje od pola. Od moje mješovite kože imate toplu preporuku za ovu ljepoticu, a u ovim paklenim vrućinama rashlađenje čak i u ovakvoj kremici dobro dođe. :))

Kakva su vaša iskustva s ovom kremom? I kakvu trenutno kremu koristite, imate kakve preporuke?
Tipkamo se,

Green :**


Broj komentara: 6:

  1. Ja trenutno imam aqualiu ali laganu dnevnu i stvarno dobro hidratizira samo sto ponekad imam osjećaj kao da mi malo zagrije lice .. možda je to samo zbog ove vrućine lol
    Mislim da ću probat i ovu noćnu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala dnevnu, ali rado bi. :) Hehe, vjerojatno da je do ove vrućine. :D Probaj ako budeš imala prilike, dobra je. :)

      Izbriši
  2. stavljam ju na wish listu :) mislim da će mi biti idealna kad malo zahladi..po ovoj vrućini nemrem ništ stavljat na lice :/ samo mi paše jedna biobazina i balea kremica, i to je to.,..rastapam se ko sladoled :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, svi se pomalo rastapamo ko sladoledi :3 :D al ajd, preduram nekak po noći s ovom kremicom, a i velim, rashladi malo... :))

      Izbriši