ponedjeljak, 15. veljače 2016.

Bourjois La Laque - Marron show



Pozdrav svima,

evo mene ipak ovdje, ja sam vam poput starih žilavih kornjača, nedam se! :D Ukoliko se pitate o čemu govorim, a ne pratite me na fejsu, onda ne znate da mi se fotić potrgal i da nemam čime fotkakti, osim mobitelom, koji ima kameru loše kvalitete. Jučer se dogodio kvar na fotiću i bila sam tužna jer to znači ili da moram staviti blog na čekanje ili objavljivati fotke loše kvalitete...još uvijek nisam načisto kaj od toga dvojeg bude. Iskreno nisam bila ni svjesna da mi blog toliko puno znači, dok mi se nije desilo ovo s fotićem. Moji doma su me tješili da budem fotkala mobom dok ne kupim novi fotić, al nije to to. Uglavnom, ove fotke sam uslikala još oko Božića, a pošto puno ljudi na moj blog dođe guglajući La Laque, odlučila sam da je vrijeme da vam pokažem još jednog ljepotana iz njihove kolekcije.

Moram vam se pohvaliti činjenicom da je moj blog bio jedno vrijeme pri vrhu googleovih rezultata, kod pretraživanja ovih lakova, iznimno sam ponosna na to. Ukoliko ste propustili prvi post s fuksija nijansom La Laque-a, možete ga pogledati OVDJE.

Danas ću vam pokazati Bourjois La Laque u nijansi 9 Marron show. Radi se o jednoj bogatoj smečkasto/trula višnja nijansi. Ovisno o osvjetljenju ova nijansa varira od smeđe do potpuno trule višnje, znate kak izgleda potpuno trula višnja? Nadam se da da jer vam ne znam bolje opisati nijansu, uglavnom, nijansa je smeđa, ali u sebi ima crvenkasti podton, što i daje toj nijansi izgled boje trule višnje. Ok, enough s trulom višnjom. :D



Gustoća, mazivost, četkica, oblik bočice, sve vam je navedeno u prvom postu, koji sam vam linkala gore, stoga ne ću ponovno ponavljati, koga zanimaju ti detalji, neka klikne na gornji link. :) Kod ove nijanse jedino što je drugačije, nego kod Fuchsiao bella je to da se ne iskrza na vrhovima noktiju, već lak traje četiri dana, bez oštećenja i mrdanja s noktiju. Jedino što mu se dogodi je to da pomalo počne gubiti intenzivni sjaj, kaj mu ja iskreno ne zamjeram jer rijetko koji lak nosim dulje od četiri dana.




Cijena mu se kreće oko 50-ak kuna, ovisno u kojoj drogeriji kupujete, ali svakako možete proći i jeftnije jer često znaju biti na popustu. Uz ovog ljepotana imam još navedenu Fuchsiao bella nijansu, Chair et tendre i Cherry d' amour i sve ih krasi pigmentiranost, trajnost, visoki sjaj i duboke i bogate boje. Moj vam je savjet da si svakako barem jednu nijansu nabavite jer su doista krasne. Želja mi je nabaviti još Beach Violet. Ostavljam vas fotografijama. :)






Kaj mislite o ovom ljepotanu? Imate li koji lak iz ove kolekcije?

Green :**


Broj komentara: 8:

  1. Da, vidjela sam objavu na FB-u za fotić :/ sranje..nadam se da će se nešto iskemijat :) jako je lijep ovaj lak, a ja nemam niti jedan..u planu mi je već stoljećima kupiti onaj nudasti, if you know what I mean..i još nisam :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam na koji misliš, Chair et tendre, pokazat ću ga jednom na blogu, divan je, moraš ga imati. :D

      Izbriši
  2. Posudi od nekog fotić kad trebaš slikati i tad uslikaj sve u jednom danu, pa si mirna za par postića. :D
    Lakuć divan, kao i svi. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Problem solved. :D Ofc da su svi lakići divni, inače ne bi bili kod mene. ;)

      Izbriši
  3. Lijep lakić, nekako me odmah vraća u jesen i podsjeća na kestenje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. nemam ni jednu nijansu ovih lakova, a stvarno je svaka divna, pa tako i ova :D :D
    nokti ti imaju prelijep oblik :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno jesu sve divne, meni je želja još samo ljubičasti nabaviti, ali tko zna, možda mi još koji uleti. :) Hvala ti. :))

      Izbriši