subota, 20. veljače 2016.

Green Green



Hello, hello lijepi moji,

danas vam donosim jedan make up look i to jedan zeleni. :D Pošto sam smeđooka i smeđokosa, uvijek furam neke tople zemljane nijanse, rijetko kad smokey eye ili tome slično. Ali da budem najiskrenija, najčešće ne nosim nikakva sjenila, razlog je lijenost, a i trenutno sam stalno doma pa nema smisla da za po doma hodam našminkana, ko da se to ikome da. Kaj ću glumit divu, ak je klošarski look lakše postići. :D




Sve fotke su slikane blicem jer mi se nije dalo ići van fotkat. Zima mi je za stajat vani i radit lijepe face i bla bla, pa sam slikala blicem, koji je dio zelene boje pojeo, ali nekako mi to nije bilo bitno, nije da radim recenziju pa da moram brinuti o realnosti boje, stoga ak si mislite di je tu kaj zeleno, vjerujte mi na riječ da je zeleno uživo. :D




BU! Ahahaha, ovo sam vam ja bez šminke, inače volim vidjeti fotke prije i poslije make upa, stoga sam vam stavila nude me. Nemam se čega sramit, najiskrenije ja sam sebi lijepa i bez šminke i za sve one koji govore kak se šminkam radi toga da budem lijepa, jedna poruka, šminkam se zato kaj to volim, a ne zato jer sam nesigurna ili nekaj treće. Nije mi problem u javnost izaći van ovakva, s raščupanim i različitim obrvama, ožiljcima od akni i svime ostalime i to je dio mene, so you jeallous b*tches can shush.




Evo ovdje se malo bolje vidi zelena nijansa, radi se o smaragdnoj nijansi iz Sleek Arabian nights LE palete sjenila, ne bih vam znala reći točan naziv nijanse jer sam negdje zagubila karticu s imenima sjenila. Dolje ćete vidjeti koje sam nijanse koristila.




Na usnama imam Essence olovku u nijansi 11 in the nude i preko nje malo balzama da mi ublaži suhoću usana.




Nemre kod mene proći bez noktiju. :D Na noktima nosim L'Orealov lak u nijansi 893 Metallic cuff, koji je zapravo više hrapavac nego metalik, ali ima malo i metalik odsjaja u sebi. :)



Na licu je L'Orealov True Match u nijansi R2-C2 Rose vanilla, to je ona verzija u staroj bočici, ne znam je su li mijenjali formulu ili samo ambalažu, toplo se nadam da su promijenili samo ambalažu jer je meni ovo odličan puder. Molim obratite pažnju na prekrivnu moć ovog pudera, pogledajte kak izgledam bez njega i s njim. :)

Na obrazima imam Maybelline Master sculpt, odnosno nijansu za konturiranje.





Dolje vidite koje sam sve proizvode koristila, zaboravila sam pofotkati maskaru, Avon Big & False.




I naposlijetku vam pokazujem koje nijanse imam na očima, na kapku nosim pretposljednju nijansu iz gornjeg reda, a za blendanje sam koristila ovu smeđu nijansu iz Essence seta, koja mi zapravo služi za iscrtavanje obrva. Na donjoj liniji oka sam koristila ove dvije nijanse iz Sleek palete, ove sa srčekima, pomiješala sam ih i natapkala na donju liniju (se tak kaže, nemrem se sjetit, waterline, kaj li je). :D Paleta je također slikana blicem pa sjenila nisu realne boje.




I to je to, jedan brzinski i jednostavni look. Kak vam se čini? :)

Green


Broj komentara: 25:

  1. Go girl! (Y) Lijepa si svakako, ali ovaj dio za nešminkanje i to da se šminkaš jer ti to voliš i želiš- svaka čast!
    takva sam i sama.. kad mi se da, našminkam se, kad ne-ne.
    nije mi bed izaći van nenašminkana, al ono totalno :D
    tako da te podržavam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :** Drago mi je da nas ima više kojima nije problem hodat golog lica po svijetu. :D Iako me jako smeta dok mi iz bliže okoline predbacivaju šminkanje kao nešto loše i kao skrivanje vlastitog lica.

      Izbriši
  2. Super ti stoji zelena, baš mi se sviđaju ove fotke gdje su ti oči u krupnom planu. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelena ti baš lijepo oči istakne! Sviđa mi se :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Oko moje lijepo :) Divan make up i trebala bi češće nositi ove nijanse jer ti predivno naglasi oči. Nije mi problem otići negdje bez make upa, ali rumenilo uvijek stavim iz praktičnih razloga. Jako sam blijeda i ne želim petsto puta ljudima odgovarati na pitanje jesam li bolesna :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga moja. :** Ahahhaha, kužim te onda. :D Da mi se to događa zasula bi se rumenilom. :DD

      Izbriši
  5. Super look! Zelena ti baš pristaje i lijepo naglašava oči <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Predobro ti stoji ova smaragdna! Još tuš, umjetne trepke i prava si! :D <3
    Po meni si čak mogla i jači ruž, ali i ovako je divno.
    Ne mogu te se nagledati, a pogotovo ove slike gdje su samo oči = <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nosit ću tuš, ak mi ga ti dođeš staviti jer dok ga stavljam, napravim pandu od sebe. :3
      Heheh, making me blush, fala ti puno. :D <3 <3

      Izbriši
  7. Ovi kistovi imaju jako lijepe drške :)
    Koji su to?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To su iz bh cosmetics seta, Rose Gold. :) Evo link na Pink Pandi: https://www.pinkpanda.hr/proizvod/bh-cosmetics-set-15-kistova-15-pcs-rose-gold-brush-set

      Izbriši
  8. odličan look i ohrabrujem te na više njih :) razlog zašto ih ja ne radim je to što volim "klošarski look" i nakon posla sam krepana da bih još doma sto godina se lickala i hvatala dobro svjetlo za fotke..lol, ain't nobody got time for that :D ugl, prekrasna si, šminka tip top..također volim novi loreal true match, prekrivanje je dobro, ali ne mogu ti garantirati da će ti biti dobar kao ovaj tvoj jer nemam nešto posebno za prekrivati na licu..ali ako uhvatiš tester u dućanu-isprobaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fala ti draga <3 Kužim te u potpunosti i ja dok sam radila nisam imala volje za mackanjem, zapravo ni inače se ne šminkam puno, al evo lupila me inspiracija... :D Bit će još pokoji takav post, samo treba čekati da me opet lupi. :D Sretnice :P al neka, da nema nas prištavih proizvođači bi propali, hehehe :D potražit ću tester. :)

      Izbriši
  9. ljepotica :D Mislim da smeđim očima posebno lijepo pristaju zeleni tonovi :D
    sviđa mi se kombinacija zelene i smeđe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :)) Slažem se, nekako posebo istaknu oči. :)

      Izbriši
  10. Sad vidim tvoj post i sličnost naših lookova :D Pa lijepo si to izvela, ja bih jedino pojačala trepavice/stavila umjetne za fotkanje, mislim da bi tad bilo još bolje + slikaj se po danu ako možeš :D To je i meni muka ovih dana, a i stalno je mračno, tmurno vani.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za trepke, moram nabavit za ubuduće neke bolje od ovih koje imam :3 Ma jedva čekam to proljeće da možeš normalno izaći van i da dani budu dulji (pod tim mislim više sunca za fotkat). :D

      Izbriši
  11. Lijepo. :) I divni kistići. :) njih nisam mogla ne zapaziti. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga moja, odličan make up. Pogotovo ova slika di su oči u krupnom planu. I definitivno trebaš više ovakvih postova. Ja nikak da uhvatim vremena za takve postove, uz posao i dvije smjene, jednostavno nemam snage. Ali sad nam je došlo ljepše vrijeme, pa ću moći više toga uslikati :)

    OdgovoriIzbriši