srijeda, 3. veljače 2016.

Byphasse micelarna tekućina - recenzija



Pozdrav svima,

danas vam donosim recenziju jednog proizvoda kojeg jako volim i s guštom koristim. Kao što možete vidjeti radi se o Byphasse micelarnoj tekućini. Vjerujem da ste već svi čuli za ovaj španjolski brand, koji je već neko vrijeme prisutan kod nas. Čim je stupio na tržište, stvorila se prava pomama za proizvodima jer su cjenovno pristupačni svačijem džepu, a količinski su izdašni. Stoga vam je zasigurno jasno zašto sam i ja poklekla i kupila ovu micelarnu.

Riječ proizvođača:
"Byphasse micelarna tekućina za skidanje šminke za osjetljivu, suhu i nadraženu kožu te kožu sklonu rozacei. Ova vodica za čišćenje sastoji se od micela (male površinske aktivne čestice) koje jamče blago uklanjanje šminke s lica, očiju i usana bez ostavljanja masnog traga i potrebe za ispiranjem. Zahvaljujući formuli bez sapuna, bez boja i bez parabena Byphasse micelarna dubinski će očistiti make-up i neće isušiti lice, a prilagođena je i za najosjetljiviju kožu. Način upotrebe: svako jutro i večer nanijeti proizvod na blazinicu i očistiti lice i vrat. Nije potrebno ispirati."

Za cijenu od 39,90 kuna dobije se 500 ml proizvoda, kojeg je potrebno po otvaranju potrošiti u roku od 12 mjeseci.



Ambalaža micelarne je napravljena od prozirne i mekane plastike. Čep je također napravljen od plastike, ali tvrđe plastike. Čep radi na principu da se jedan dio stisne dolje, a drugi dio s otvorom se podige prema gore (bacite oko na fotku dolje).





Otvor čepa je malen, ali neka vas to ne zavara. Nebrojeno puta mi se dogodilo da mi je iz bočice na blazinicu iscurilo puno više proizvoda, nego što sam htjela. Pogotovo morate paziti dok je bočica još uvijek puna jer ako bočicu malo jače pritisnete, micelarna će curiti na sve strane.
Što se tiče pozitivne strane ambalaže, sviđa mi se kaj je bočica prozirna pa u svakom trenu mogu vidjeti koliko mi je proizvoda ostalo. Ne troši se brzo pa će vam dugo potrajati. Ispočetka se troši brzo dok ne uhvatite štimung s čepom pa ne istisnete puno tekućine van.




Micelarna ima miris koji meni osobno ne smeta, ali znam da su se neke djevojke žalile na miris. Sam miris ne bih znala opisati, po meni je to blagi nedorečeni miris, koji se ne zadržava na licu. Ako niste osjetljivi na mirise, ne će vam smetati, a i ne možete ga baš jednostavno namirisati, osim ako bočicu približite skroz k nosu.

Dolje sam stavila fotku sa sastojcima, koga zanima kakvi su.




Učinak micelarne je odličan. Za primjer nekom drugom micelarnom misliš kako si sve skinuo, ali s ovom tek skužiš da nisi sve skidao. Stvarno je odlična i temeljita, super skida i sjenila i maskare i ruževe. Jedino vam ne mogu reći skida li vodootporne maskare jer takve više ne koristim, ali nekako sam stekla dojam da ipak vodootpornu ne bi tak jednostavno skinula, ako griješim, ispravite me. Prilikom skidanja ruževa, ako malo liznete usne, osjetit ćete gorak okus, ali s umivanjem toga nestane.
Proizvođač navodi da se nije potrebno umivati nakon micelarne, ali ja vam savjetujem da ipak to učinite jer će vam koža nakon korištenja ostati malčice ljepljiva.
Micelarna se pjeni, kaj meni osobno nije problem, ali će možda nekome smetati. Zapravo ne zapjeni se prilikom korištenja, ali ako bočicu protresete, zapjenit će se.
Micelarna mi nikad nije izazvala crvenilo i iritacije, niti isušila kožu, stoga ju mogu preporučiti i ljudima s nešto osjetljivijom kožom.




Od svih micelarnih koje sam do sad isprobala, ova mi je definitivno najbolja. Zamjeram joj jedino problem s čepom i curenjem više tekućine, nego bih ja to htjela, ali s vremenom sam se prilagodila čepu pa mi sad izlazi taman proizvoda koliko mi je potrebno.

Sve u svemu, preporučam svima da probaju ovaj proizvod jer je količina i više nego izdašna, a cijena prihvatljiva, još bolje dok ga uhvatite na nekom popustu. Ako i zanemarimo cijenu i količinu, ovo je zaista odličan proizvod i kupila bih ga i da je puno skuplji.

Jeste li isprobali ovu micelarnu ili nešto drugo od Byphasse proizvoda? Imate kaj za preporučit?

Do tipkanja,

Green :**


Broj komentara: 12:

  1. Super su mi njihovi proizvodi, ali mlijeko nebi preporučila ni da je zadnje..šteta zbog svih pozitivnih reakcija da nisu i to mlijeko formulirali kako spada :(
    Micelarna je sasvim solidna za te novce, lijepo skine, ne iritira previše kada skidaš šminku sa očiju, a što se mirisa tiče, ja se ne sjećam da sam ga nešto primjećivala..
    Sviđa mi se recenzija, temeljita je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ok, hvala na savjetu. Ma ni meni miris nije nešto big deal i fkt ga većinu vremena ni ne primjećujem, al pošto su se neke cure žalile na njega, morala sam to napomenuti. Hvala ti. :)

      Izbriši
  2. Imam i nju i njenu recenziju hahah
    Isto me taj čep ubija u pojam. Potrošila sam je više od pola i još uvijek mi svaki put pobjegne previše... zbilja me počela nervirati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf, znam kak je to irtirajuće dok ti bježi više proizvoda nego to želiš, sva sreća da se meni to više ne događa. :)

      Izbriši
  3. Za sada ovo mi je HG micelarna. Odlično skida, ne peče me za oči, traje dugo i ne košta puno! Osobno sa čepom nisam nikad imala problema, dapače čak mi se i sviđa kako je zamišljen :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si našla svoj HG proizvod, meni je isto najbolja od svih isprobanih. Ma i meni se sviđa zamisao, al mi se nije sviđala u početku dok mi je bočica bila puna, al sad znam baratat pa mi ne curi svakud. :D

      Izbriši
  4. Imam micelarnu od L'Oreal Paris-a.
    Ovu nisam probala.
    Jel li Byphasse bolja od te ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno nisam isprobala L'Orealovu, ali sam Garnierovu, a kažu da su gotovo identične pa ti mogu s njom usporedit, ako ti to ikaj znači, meni je Byphasse puno bolja od Garnierove, učinkovitija je u svakom pogledu. :)

      Izbriši
  5. Potrošila sam već dvije boce ove micelarne i moram reći da je odlična i svakako jedna od najisplativijih micelarnih :D Tonik je nešto što me je također na prvu osvojilo pa ako voliš miris ruže probaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome si pravi potrošač. :D Čitala sam tvoju recenziju i baš mi je žao kaj ima miris ruže jer upravo taj miris ne podnosim. :/

      Izbriši
  6. Koristim ju i ja i slažem se s tobom da je bolja od Garnierove. A tonik i piling su mi na wish listi za isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tonik mi nije nekaj napet jer ima miris ruže, koji je baš i ne volim, a piling bih mogla škicnuti. :)

      Izbriši