utorak, 16. veljače 2016.

MMS: Valentine's day manicure



Pozdrav svima,

evo mene s novim MMS zadatkom. Ovonedjeljni zadatak nam je prigodno bio valentinovski. Iskreno, da nije bilo zadatka, zasigurno ne bi imala neke roskaste/crvenkaste/ljubavnotematske nokte. :D Nemam ništa protiv Valentinova i ok mi je tko slavi, slavi, tko ne, ne. Ali znate protiv čega sam, onih parića čija ljubav je preogromna, istinska i duboka i onda tu silnu ljubav moraju metat na fejs i to naravno ponajviše na Valentinovo. And guess what? Ta njihova ljubav je bila toliko duboka da su jednostavno za koji mjesec morali prekinuti #jebiga. Netko je nekog prevario, ali ionako su sve prave ljubavi tužne, kaj ne? Bullshit, ak volim Mr. Greena, onda ga volim i dok kupuje gume za auto, koje mu budimo realni nisu potrebne i onda dok ih želi prodat, ne može jer ih nitko neće i isto tak ga volim sve dane dok trpi moje izljeve koječega i volim ga dok me pobjeđuje u beli i volim ga zato kaj mi je to prirodno, ne volim ga zato jer je eto baš prigodno za Valentinovo. I nek mi nitko više ne kaže kak su sve prave ljubavi tužne, zkj bi bile tužne, ak ste skupa i volite se, nećete prekinuti zbog prepreka jer ih svi imamo u životu. Jedino ako je život toliko đubre da vam uzme voljenog/voljenu, ali to je drugi par rukava. Stoga, svi vi parići ondje, prestanite se preseravat po fejsu, živite pravi život ispunjen ljubavlju, a ne onaj na fejsu. Amen.




Evo, nakon moje kratke tirade, idemo na opis noktiju. Ovo je moje prvo pravo štambiljanje po svim noktima i mogu vam reći da sam poprilično zadovoljna rezultatom. Okej, cjepidlake, zeznula sam na vrhovima noktiju, nisu mi se sva srčeka dobro preštambiljala, ali ja sam bila presretna kak mi je ispalo da bi se nervirala zbog nedostatka dva/tri srčeka. Koristila sam Essenceov stampy set 01 be creative, to je jedini set koji posjedujem, nadam se da ću s vremenom kupiti još pokoju pločicu.






Najprije sam sve nokte nalakirala Coral lakom za nokte u nijansi 90, za one koji ne znaju, ovi lakovi se mogu kupiti u Konzum prodavaonicama. Morala sam za neku pristojnu pokrivnost nalakirati tri sloja, dok se to sve dobro posušilo, na pločicu sam u tri reda namazala Bourjois Chair et tendre, Essence 24 indian summer i 47 va-va-voom i preštambiljala na sve nokte, štambiljala sam po nekoliko puta, sve dok nisam bila zadovoljna prenesenim uzorkom. Naposlijetku sam sve premazala slojem BTGN nadlaka i evoga, manikura je gotova.




Da mi je bazni lak bio tamniji, srčeka bi se puno bolje vidjela i uživo ih je puno ljepše za vidjeti, ali kaj je tu je, htjela sam da bude nešto nježnije pa eto. Nadam se da će sljedeće štambiljanje biti bolje, spraksat ću se ja. :)






Kak vam se čini moja manikura? Kaj ste vi nosili za Valentinovo? :)
Nemojte zaboraviti pogledati manikure ostalih kolegica, linkovi su na dnu posta.

Green :**



Broj komentara: 15:

  1. Srca su slatka i dobro ti ide pečatiranje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. lijepa manikura :) ja bih to jos vise istakla bijelom podlogom kao sto sam uradila u mojoj mms manikuri :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Htjela sam da bude nježnije, zato nisam nosila bijelu. :)

      Izbriši
  3. slatko, sviđa mi se tvoje gradijent pečatiranje :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepa manikura, sviđaju mi se tvoji noktići, lijepi oblik imaš :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ombre srčeki, divno <3 A noktići su ti baš lijepo izrasli, volim tu dužinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. :) Sad sam ih malčice skratila jer sam se zasitila ove dužine, ali rastu brzinom svjetlosti pa će opet uskoro biti ovakvi. :D

      Izbriši