petak, 10. studenoga 2017.

Wet 'n Wild Photofocus baza za kapke

Svi ste već čuli za Wet 'n Wild, mislim da ste poprilično upoznati s brandom, ali nije zgorega ponoviti...
Oni su vrlo povoljan, a kvalitetan brand, koji je cruelty free, što će ga reći da svoje proizvode ne testiraju na životinjama. Navodno rade na tome da postanu veganski brand. Nisam vegan, ali smatram da bi puno više brandova trebalo poraditi na tome, tako da i vegani imaju izbor, a ne da kupuju proizvode od nekolicine brandova.

Danas vam tipkam svoje dojmove o Photofocus bazi za sjenila pa ako vas zanima, nastavite čitati.




Ambalaža baze dolazi zapakirana u kutijicu na kojoj su otisnuti osnovni podaci. Dok sama baza dolazi u uskoj crno-bijeloj tubici, zapremnine 10ml. Cijena ove baze je oko 45 kuna te se mora potrošiti u roku 6 mjeseci od otvaranja. Meni je to prekratak rok jer svoje kapke ne šminkam svaki dan, tako da ju sigurno neću uspjeti potrošiti.

Ambalaža ima malen otvor i doziranje je jako jednostavno. Baza je dosta kremasta i gusta, stoga je treba jako mala količina i upravo zbog toga se sporo troši. Baza je lagane bež boje, iako je obojena, dok se razmaže po kapku postane prozirna. Fotkala sam kapke bez i s bazom, ali vam neću stavljat fotke jer nema smisla, pošto kapak izgleda jednako s bazom i bez nje. Stoga, ako tražite bazu koja će ujedno držati sjenila, i obojati kapak, odnosno ujednačiti boju kapka, onda ovu preskočite.




Jako brzo se suši na mat i potrebno ju je dobro izblendati kistićem. Ukoliko se ne izblenda dobro, vidjet će se prijelazi, posebice dok na nju stavite sjenilo. Treba biti baš brze ruke jer dok se jednom osuši, a nije izblendano kak se spada, morate ju brisat jer nema šanse da se išta popravi dok je ona suha. Nije ju potrebno setirati sjenilom. Ne jednom sam si ukakila očni makeup baš zato jer odma u startu nisam dobro izblendala bazu i sjenila su se odma zalijepila za nju. Najčešće zeznem vanjski kut oka i ne jednom sam skužila da sam zeznula vanjski kut oka, dok sam već bila gotova s cijelim lookom. Baš me ljuti to što ju s posebnom brigom moram blendat, inače sam navikla prstom stavit bazu, razvuč ju po kapku i to je to, a ovoj moram posvetit više pažnje i blendanja nego sjenilu. -_-




Moji kapci su masni i ja od baze očekujem da mi sjenila zadrži na mjestu, čak im ne mora ni pojačavati intenzitet. Uz ovu bazu, sjenila na mojim kapcima izdrže cijeli dan, odnosno dokle god ih ne odlučim skinuti. Doslovno ne mrdaju s kapaka, niti se ne nakupljaju u pregibu, a ja kao "sretnica" sa spuštenim kapcima, uvijek imam problema s nakupljanjem sjenila u pregibu.

Baza se odlično slaže i s kremastim i s praškastim sjenilima. Ima blagi, nedefinirani miris, koji se osjeti samo ako njuškate skroz blizu otvora tubice, na kapcima se ne osjeti.

Iako je baza u potpunosti mat, nije teška na kapcima. Niti jednom mi nije isušila kožu, niti stvorila kakve druge probleme (iritacije i tome slično). Meni je baza odlična i preporučam ju svima s masnim kapcima, eto samo se treba dobro izblendat i onda ne stvara nikakve probleme.




Sve u svemu zadovoljna sam bazom, omjer kvalitete i cijene je daleko premašen. Jeste li isprobale ovu bazu, koju vi koristite?

Green💋

Broj komentara: 5:

  1. I ja sam imala istih problema na početku. Baš ju treba dobro razmazati, i to brzinom munje, inače nije dobro. Al' sve u svemu, meni je ovo najbolja baza za sjenila do sad! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, mora se ekspresno razmazivat i još zeznem XD Al je, fkt je super. :D

      Izbriši
  2. Nisam ju isprobala jer jako sporo trošim baze za sjenila. U svom make - up stažu sam uspjela do kraja potrošiti samo jednu bazu i to onu od ArtDeco-a. Trenutno trošim Avonovu koja mi je odlična. Čovjek se zavara, kupi malenu posudicu baze za sjenila, a čudo nikako da se potroši.. Valjda ću je sljedeće godine potrošiti! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pričaj mi o tome, ja nikad nisam potrošila bazu, mislim da niti neću, baš ne šminkam toliko često oči pa ono, ne stignem potrošit... :)

      Izbriši